Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncert tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Rod Stewart - Budapest, 2024. június 22.

„Már megint mit keres egy popelőadó egy rockzenei újságban?” Mit, mit? Egyrészt Sir Rod Stewart a Jeff Beck Group meg a Faces révén a hard rock stílusalapítói közé tartozott, és a legendákat mindig meg kell nézni, ha lehetőség adódik rá, azt. Az énekes 79 éves, vélhetően nem sokat fog turnézni, noha láthatóan jó formában van még mindig. Az évek kellemetlen tempóban rohannak és túl sok fizikai probléma (vagy rizikó) lehet már egy-egy ilyen körútban. Persze nem minden legendás popelőadó érdekel annyira, hogy megnézzem őket koncerten, de azon művészek hangversenyeire szívesen ellátogatok, akik számomra valamiféle nosztalgikus élményt nyújtanak. Az ilyen estéken átélt percek régi emlékeket porolnak le. Igen, bevallom, olykor szeretek ráülni én is a nosztalgiavonatra, és elzakatolni vele valahova a múltba.

rod_stewart_k2024_01

Az idős skót úr tán nem kizárólag a nosztalgia kedvéért járja a világot, hiszen idén megjelentetett egy Swing Fever című kollaborációs albumot is Jools Hollanddal. Ne legyenek illúzióink: ha egy-egy ilyen estén előkerülne valami erről az albumról, vagy az utolsó öt-tíz lemezéről, a közönség nagy része valószínűleg nem ismerne fel egyetlen dalt sem élőben. Mindenki a régi slágerek miatt ment az MVM Dome-ba (én is), és ezt a kerek kis élménycsomagot hiányérzet nélkül megkaptuk, természetesen a mai korszellemnek megfelelően modernizált köntösben.

időpont:
2024. június 22.
helyszín:
Budapest, MVM Dome
Neked hogy tetszett?
( 16 Szavazat )

Mostanában szokásunk ráfogni az idősebb generációra, hogy „cuki”, ami többnyire igaz is. Rod Stewart esetében ez mérsékelten helytálló, hiszen majd’ nyolcvanéves kora ellenére nem a cukiságot hanem a sármosságot látod még mindig rajta. A jó ég tudja, mi a titka, de egy tízest bőven letagadhat, és láthatóan a lába sem fáj már, annyit rohangál, ficánkol (hja, új térddel és bokával nem nehéz), és a haja is még a régi. Az meg nem vita tárgya, hogy egy ezüstösen csillogó zakó egy vékony csíkos nadrággal és szintén csillogó cipővel csak rajta áll ilyen fessül. Egyszóval egy még mindig bomba formát mutató állócsillag szórakoztatott minket tartalmasan ezen a nyári szombat estén.

rod_stewart_k2024_02

Az MVM Dome színpada fényes fehér padlóborítást kapott, a zenekar egy részének lépcsőzetes emelvényen jutott hely, tényleg úgy nézett ki mindez, mint egy vegasi show és egy ′70-es évekbeli esztrádműsor szerelemgyereke. A kétoldalt, fent és hátul futó kivetítő azok számára is mindent láthatóvá tett, akik nem az első sorokban ültek, és mivel zömmel nyugdíjas vagy lassan-lassan ahhoz közelítő közönség hömpölygött az MVM felé, jól is jött ez a szemkímélő üzemmód. Bár ha láttad a 2018-as utolsó nyilvános koncertjét, akkor nagy meglepetés nem érhetett látványban.

rod_stewart_k2024_03

Lehet bármi rossz, ahol intróként egy korai Depeche Mode-dal (Just Can't Get Enough) szólal meg? . A setlistet tekintve nem, ráadásul minimálisan a főhős szereti variálni a dalokat koncertről-koncertre. Így a korábbi német állomáshoz képest néhány dal cserélődött, egy pedig kikerült. Legyen nekünk fontosabb a korábbi budapesti állomás, amihez képest több változtatás került a programba, amelyek közül számomra a csúcspontok közé tartozott rögtön a nyitó Addicted To Love, az ikonikus Robert Palmer-klipet színpadra festő hölgykoszorúval. Továbbá a Muddy Waterstől a Rollin’ and Tumblin’, amelynél csak aki süket és vak, az nem vette észre, milyen plusz élettel telt meg a színpad.

rod_stewart_k2024_04

Rod Stewart sem mer nagyon változtatni a bevált recepten, a cserebere dalok is a régi időkbe nyúlnak, ami érthető, mert mindenki slágerparádét vár. A koncertjére látogató közönség nem követi a munkásságát napi szinten, így nagyon leülne a hangulat, ha bármi újdonság bekerülne egy Maggie May vagy egy It Takes Two köré. Természetesen Rod merengett egy kicsit a foci iránti szeretetéről (bár ezúttal nem kaptunk dedikált focilabdákat), és ha jól hallottam, akkor a vasárnap esti Magyarország-Skócia meccset is szóba hozta (mire ezt olvasod, már le is zajlott). Szerencsére most nem a koncert elejétől, csak a ráadásnál álltak fel a népek, így nem kellett idő előtt „kényszerfelállnia” egy fájós lábú/derekú nyugdíjasnak sem, viszont a végén aranyosan topogtak a helyükön, szóval a koncert cukiságfaktora ezzel ki is pipálódott.

rod_stewart_k2024_05

Amit viszont nem lehet megkerülni, mert még koncert közben (!) elindult a hír a hazai sajtóban, az a Kifütyülés Esete. A koncert első felében volt az Csillogó Ezüst korszak, utána jött a Csillogó Kék korszak, utána meg a Csillogó Fekete, és itt most a kék mellé betársult sárgát is meg kell említeni, amiről bizonyára mindenki sejti, hogy mit takar. Rod Stewart sosem rejtette véka alá a véleményét és politikai hovatartozását, így a Rhythm Of My Heart dal alatt kék-sárga szettbe öltözött, a kivetítőre ukrán háborús képeket vetítettek, a legvégén Zelenszkijt gigantikus méretben, amit szórványos taps, de inkább nemtetsző kifütyülés fogadott. Talán egy kósza „fuck” el is hagyta utána Rod száját, meg a hangulat is láthatóan visszafogottabb lett, meg is értem. Oké, hogy megmutatja, kikkel szimpatizál, nem oké, hogy ezt fütty kíséri (bár a németeknél is ugyanez történt amúgy). Egy neves, idős előadó koncertjére váltottál jegyet, tiszteld meg a művészt azzal, hogy respektálod a véleményét, akkor is, ha nem egyezik a tiéddel, tehát nem fütyülöd ki. Más kérdés, hogy talán 2024-ben nem feltétlenül kellene portrékat nagyban kirakni, így is mindenki érti, tudja, miről van szó a többi fotó kapcsán, erőltetettnek tűnik, tökmindegy, ki melyik oldalon áll, változtatni senki sem tud semmin, se te, se én, se Rod Stewart. Mindenesetre számomra rém kellemetlen volt a füttykoncert, de ezzel le is zárom ezt a gondolatfolyamot.

rod_stewart_k2024_06

Nem tudom, mennyi turnékör van még Rod Stewartban, a fizikai állapotát elnézve még simán útra kelhet a következő években, a teltház garantált hozzá. A hangja persze kopik, és most is volt az elején bennem némi félsz, hogy milyen lesz élőben, és mennyire kap „gépi támogatást”, de meglepően jól bírja még az öreg smirgli, nyilván a magasakkal spórolva, és a vokalisták sok segítségével. Ha megmarad még ez a ráspoly a torkában, akkor nem lesz gond pár évig ezzel sem. Ha ez volt életed első Rod Stewart-koncertje, akkor bizonyára elégedetten távoztál egy nosztalgikus, ámde mégis korszerű és frissen lélegző este emlékével, ha már többször láttad a skót fenegyereket, akkor vidáman csettintettél, hogy megint megcsinálta az öregfiú.

rod_stewart_k2024_07

 

Hozzászólások 

 
#25 Draveczki-Ury Ádám 2024-06-25 15:54
SZOLGÁLATI

Ha figyelmesen elolvassátok, a cikk vonatkozó része határozottan NEM a napi politikai sárdobálásban próbált igazságot tenni, és semmiféle előjel nem szerepelt benne erre nézve. Az orosz-ukrán háború kérdéskörét pedig természetesen nem ez a kommentszekció fogja megoldani, mivel - mint minden kommentszekciób an - itt is mindenki csupán a saját hitbeli meggyőződését hajtogatja, a másikat vádolva egybitességgel és agymosottsággal .

Vagyis innentől fogva az ilyen típusú kommentek nem fognak kimenni, alapállástól függetlenül.
Idézet
 
 
#24 dzsud 2024-06-25 15:29
Idézet - Goodbye:
Az a probléma, hogy egyesek politikai véleménynek tartják ezt azt, hogy valaki együtt érez egy megtámadott állam lakóival. Aki dzerint rendben van a kiirtásuk, azt már brutálisan elbutította az ország történetének egyik legrosszabb kormánya, külföldön meg az egyszerűen erkölcsileg rossz politikai erők. Ők azok, akiknek az ártatlanok szenvedése okoz örömöt, és képesek azért utálni egy ország elnökét, mert zsidó és mert védi a saját népét.


Egyrészt nem azt tartják bárminek is, ha valaki együttérez egy megtámadott állam lakóival, másrészt nem a lakóival, hanem az állam elnökével (annak king size méretű képének tisztelegve, Jézusom, de nevetséges), harmadrészt pedig nem "politikai véleménynek" tartják, hanem arcukba tolt, húgyszagú propagandának (éspedig teljes joggal tartják annak, merthogy az is). A többi stimmelt.

"Aki dzerint rendben van a kiirtásuk"

Ez így egybit. Csak azért, mert merünk mást is mondani, mint amit az angolszász fősodor erőltet, még senki kiirtásával nem kell egyetértenünk, a világ ennél szerencsére bonyolultabb. Szimplán ukrán zászlót például nálunk sem szokás kifütyülni (de persze még ha ez meg is történne sem lenne igazad).

"Ők azok, akiknek az ártatlanok szenvedése okoz örömöt"

És mondod ezt ide, az egyetlen olyan országnak, aki mást sem hirdet a kezdetek óta, minthogy legyen tűzszünet és tárgyalni üljenek le a felek, ne céltalanul egymást ölni? Talán az USA-nak szeretted volna címezni, aminek egyértelmű érdeke fűződött és fűződik mind a háború kirobbanásához, mind annak elhúzódásához...szerintem te olyanról ne nagyon írj, hogy kit, milyen kormány és hogy vakított el, mert nálad nagyobb sötétben aligha mozog bárki is ebben a kommentszekciób an. Nem személyeskedni szeretnék, de akinek tényleg csak addig terjed a felfogása ebben a konfliktusban, hogy ukránok=jók, oroszok=rosszak (mintha nem hallottuk volna ezt a rendkívül bonyolult megfejtést az utóbbi két évben minimum ötezerszer), az sajnos nincs köszönőviszonyb an sem a valósággal és sokkal jobban tenné, ha nem másokat oktatna ki nagy arrcal.
Idézet
 
 
#23 Levus 2024-06-25 11:01
Szerintem meg ez így van jól, véleménye mindenkinek lehet és az meg a Rod Stewart dolga, hogy mit ad elő és mit közvetít. Majd a közönség eldönti, hogy tetszik-e neki.
Itt most eldöntötte és máshol is a hogy hallom.
Roger Waters vagy bárki más ugyanez. Ő mindig is ilyen volt, ha nem tetszik majd nem megy a közönség megnézni.
Idézet
 
 
#22 NOLA 2024-06-25 10:56
Idézet - Goodbye:
Az a probléma, hogy egyesek politikai véleménynek tartják ezt azt, hogy valaki együtt érez egy megtámadott állam lakóival. Aki dzerint rendben van a kiirtásuk, azt már brutálisan elbutította az ország történetének egyik legrosszabb kormánya, külföldön meg az egyszerűen erkölcsileg rossz politikai erők. Ők azok, akiknek az ártatlanok szenvedése okoz örömöt, és képesek azért utálni egy ország elnökét, mert zsidó és mert védi a saját népét.

"Védi a saját népét"?? :-) ...annyira, de annyira vak és naiv látásmód. Az a pojáca a saját pénztárcáján kívul semmit nem véd...
Idézet
 
 
#21 Hangdalar 2024-06-25 10:50
Idézet - Goodbye:
Az a probléma, hogy egyesek politikai véleménynek tartják ezt azt, hogy valaki együtt érez egy megtámadott állam lakóival. Aki dzerint rendben van a kiirtásuk, azt már brutálisan elbutította az ország történetének egyik legrosszabb kormánya, külföldön meg az egyszerűen erkölcsileg rossz politikai erők. Ők azok, akiknek az ártatlanok szenvedése okoz örömöt, és képesek azért utálni egy ország elnökét, mert zsidó és mert védi a saját népét.


Én ilyen kommenttel nem találkoztam. Maximálisan elítélem a háborút, együtt érzek az ukránokkal, még egy dalt is írtam ennek kapcsán. De ettől függetlenül tarthatom ellenszenvesnek , ha hatalmas Zelenszki portrékat raknak ki egy koncerten. Pláne, hogy nekem Zelenszki egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki a népéért, a háború végéért kardoskodna. Érzésem szerint üzleti szempontok jobban vezérlik, gondoljunk csak arra, hogy mennyi kapott fegyvert adott el (bizonyítottan) Afrikába vagy a Közel-Keletre. De természetesen lehet nem egyetérteni velem. Én minden esetre különválasztom Zelenszki ajnározását attól, hogy együttérzek az ukránokkal, és a háború végéért szorítok.
Idézet
 
 
#20 Goodbye 2024-06-25 09:53
Az a probléma, hogy egyesek politikai véleménynek tartják ezt azt, hogy valaki együtt érez egy megtámadott állam lakóival. Aki dzerint rendben van a kiirtásuk, azt már brutálisan elbutította az ország történetének egyik legrosszabb kormánya, külföldön meg az egyszerűen erkölcsileg rossz politikai erők. Ők azok, akiknek az ártatlanok szenvedése okoz örömöt, és képesek azért utálni egy ország elnökét, mert zsidó és mert védi a saját népét.
Idézet
 
 
#19 Hangdalar 2024-06-25 09:36
Imádom Roger Waterst, de legutóbb már ő is borzasztóan túltolta a politikát a koncerten. Még ha nála valamennyire mindig is benne volt a markáns véleménye, de tavaly már átesett a ló túlsó oldalára. 18-ban még pont jó arányok voltak. De az ember nem azért megy egy koncertre, hogy ott is politikát kapjon, miközben amúgy is minden nap a csapból is ez folyik. Épp ezért nem értem, miért érzi ennyire fontosnak egy csomó előadó, hogy ennyire beletolja az ember képébe, hogy mit gondol. És tök mindegy, hogy az illető egy tiszteletre méltó idős valaki-e. Amit most Rod Stewart csinált, az meg szimplán ízléstelen volt, pláne Magyarországon, tudva, hogy hogyan bánnak a magyarokkal, a magyar jogokkal. És nem, ez nem Putin imádat, ahogy sokan hiszik, azt is elítélem. De egy Rod Stewart koncerten ne hatalmas Zelenszki portrékat vetítsünk már ki, könyörgöm... Azt hitte, majd megtapsolják érte? Ahogy Putin "szopkodását" is utálom, úgy Zelenszkiét is. Főleg egy koncerten.
Idézet
 
 
#18 dzsud 2024-06-24 22:22
"Egy neves, idős előadó koncertjére váltottál jegyet, tiszteld meg a művészt azzal, hogy respektálod a véleményét, akkor is, ha nem egyezik a tiéddel, tehát nem fütyülöd ki. Más kérdés, hogy talán 2024-ben nem feltétlenül kellene portrékat nagyban kirakni, így is mindenki érti, tudja, miről van szó a többi fotó kapcsán, erőltetettnek tűnik, tökmindegy, ki melyik oldalon áll, változtatni senki sem tud semmin, se te, se én, se Rod Stewart. Mindenesetre számomra rém kellemetlen volt a füttykoncert, de ezzel le is zárom ezt a gondolatfolyamo t."

Hát sajnos nem, Szilvi. A nagyközönség reakciójába bőven belefér a fütty egy hasonló esetben. Nem a színpadra mentek fel, nem szakadt meg vagy ért véget a koncert, hanem egyszerűen nemtetszést nyilvánítottak. Meg nem az utcáról szabadultak be, hanem kifejezetten szeretik az előadót és kifizették a jegyet a koncertért (és vesztükre még az azzal sajnos együttjáró hulladék politikai műsorért is). Ilyet bizony SZABAD. És ahogy lentebb már fejtegették, bizony annak is van jelentősége, hogy mely közönségnek mit üzensz, ez a topic sajnos nem tud független lenni ettől. Egy angolszász közönségtől nyilván tapsra számíthat, egy lengyeltől is...tőlünk ezért határtalan pofátlanság tapsot várni és egy ilyen körülményt a művész stábjának tudnia kell. Tudod olyan ez, mint amikor a német válogatott hol BLM-térdelt a meccsei előtt, hol nem (mindig attól függően, hogy kivel játszottak), vagy hogy a legnagyobb nemzetközi multik csak az USA-ban és Európában tartják-e fontosnak a társadalmi üzeneteiket keresztülvinni, vagy esetleg az arab világban is (ott biztosan csak azért nem, mert ott már úgyis nyitott kapukat döngetnének).

Persze a füttykoncertet minden mástól függetlenül már az óriásportré (bárkiről) is megérdemelné, mert ízléstelen, förtelmes giccs. Az pláne felháborító, hogy ezek után még az előadó áll neki durcázni és esetleg azzal büntetni a közönségét, hogy onnantól jelentősen visszafog a teljesítményén vagy lefarag a műsorból, ezek sajnos valós kockázatok ilyenkor és ezt a közönség is jól tudja...akkor tehát gondolhatjuk, hogy ha a jegytulajdonoso k fütyülnek, arra jó okuk van. :)
Idézet
 
 
#17 dzsud 2024-06-24 21:44
Idézet - hároméves férfi:
Ugyan, az öreg Rodnak csak nincs szerencséje, mert a közönsége javarészt az a generáció, ami a kiváló helyi közmédiából tájékozódik és ebből következőleg Putyin faszát szopja.


Ez ritka sötét komment volt...gondolom, a lipcsei közönség is köztévé-rajongó magyar nyugdíjasokkal volt tele, merthogy pár napja ott is ugyanúgy kifütyülték ezt a hányinger boomer giccset. Nem cimbi, itt tényleg, minden túlzás nélkül gusztustalan propagandaterje sztésről van szó, nem másról. Imádnivalóak amúgy a nagy erkölcsi igazságosztó világsztárok, akik bármikor bátran kiállnak 100%-ban egyetérteni azzal a hatalommal, aminek ők közvetlenül vagy áttételesen kedvezményezett jei. Lenyűgöző kockázatvállalá s, micsoda kurázsi, hatalmas punkok. :)

Amúgy semmi bajom az öreggel, voltam is korábban koncertjén, nagy élmény volt...csak sajnos úgy néz ki, hogy őt is utolérte a prófétatudat, meg a könnyes szemű, szentimentalizm ussal vegyített demencia azzal a téves tudattal, hogy őt ezért szeretik...pedig csak ennek ellenére. Lásd még az említett Roger Waterst.
Idézet
 
 
#16 Tuonela 2024-06-24 21:29
Azért itt messze nem az a helyzet, mint annál a bizonyos fiatal hazai előadónál, hogy bárkiben is kérdés merülhetne fel azzal kapcsolatban, hogy keresnivalója van-e ezen az oldalon. A korai Jeff Beck Group albumok szinte Zeppelin szintű alapművek. A szólómunkássága persze már nem áll olyan közel hozzám, hogy megérte volna nekem a méregdrága jegyet és az utazást, de elismerem, hogy később is születtek jó dalai, és biztosan nagy élmény lehetett látni.

Politizálni viszont egyik zenésznek sem kellene, semmilyen oldal mellett, így sajnos meg tudom érteni a közönség reakcióját. Ugyanígy a Scorpionsnak sem kellene átírni a Wind of Change szövegét, és a Within Temptationnek sem kellene ukrán zászlót lengetnie. Az ilyen akciók csak elveszik a kedvemet a koncertjeik meglátogatásátó l.
Idézet
 
 
#15 KUF 2024-06-24 21:21
Senki nem kíváncsi Stewart politikai nézetére, ahogy arra sem hogy milyen állagú volt az aznapi reggeli salakanyaga.

Az ő koncertjére is szórakozni mennek az emberek, azokat a dalokat hallani élőben, ami sokat jelent nekik.
Legalább néhány óra erejéig elakarnak szakadni a napi szinten, több adagban nyakukba öntött politikai fostengertől, erre Rod papi megakarja mondani nekik, hogy mit is kell gondolniuk az adott szituációról.

Jól tették, hogy kifütyülték.
Idézet
 
 
#14 Nokstella 2024-06-24 20:41
Stewart túltolta. A kék-sárga színek elég lett volna.
Nergal ezt megoldotta egy kék-sárga füstjelzővel az Off to War nóta előtt és ennyi.
Nem kell ezt ennyire direkten tolni le az emberek torkán, máskülönben ez lesz az eredmény. Mint ahogy a németeknél is.
Idézet
 
 
#13 Martin - a régebbi 2024-06-24 17:53
,,Egy neves, idős előadó koncertjére váltottál jegyet, tiszteld meg a művészt azzal, hogy respektálod a véleményét, akkor is, ha nem egyezik a tiéddel, tehát nem fütyülöd ki"

A drága művészúrban pedig legyen annyi hogy egy olyan eseményen amin a szórakoztatás a cél ne rombolja a közízlést politizálással.
(Ezt nem csak Rodnak kellene megfogadni hanem mindenkinek az RHCP-től a Pearl Jamen át egésze Roger Watersig.)
Az emberek így is éjjel nappal mindenhol ezt a szart kapják a képükbe, legalább a zenészekben lehetne annyi hogy nem ezt nyújtják nekik amikor egy kicsit elmennének kikapcsolódni a szerencsétlenek .
Idézet
 
 
#12 válaszoló 2024-06-24 13:54
Idézet - kérdező:
Anélkül, hogy vitát akarnék kirobbantani, vagy kinyitni ezt a témát, azért itt Magyarországon Rod Stewart mégis mit várt? Én teljesen megértem, hogy rajtunk kívül kb bármilyen más országban megtapsolnák Zelenszkijt.
Ha jól láttam a felvételeken, az ukrán zászlónál nem is fütyült senki, mint ahogy nem fütyült senki a Guns n Roses-on sem, ahol szintén volt hasonló kiállás.

De a "neves, idős előadó" szintén megtehette volna hogy tájékozódik, hogy az őt vendégül látó nemzetnél éppenséggel a saját fontos nemzeti szimbólumainkat dönti le a lehető legmegalázóbban ez a rezsim, minden módon gáncsolja és akadályozza a nyelvi önrendelkezést és a nemzeti megmaradást, évtizedek óta magyarellenes politikát folytató államról van szó, az EU-érettség nagyobb dicsőségére...
De ha nem tájékozódott, azt is teljesen megértem, hiszen mégis ő a sztár, de akkor ugye nem csodálkozik, ha mondjuk Belga-Kongóban koncertezve is kifütyülik Lipót belga király arcképét?

Nem voltam ott a koncerten, nem fütyültem, mégmielőtt...


Ha ilyen az amikor nem akarsz vitát kirobbantani és kinyitni a témát milyen amikor akarsz?
Idézet
 
 
#11 NOLA 2024-06-24 13:36
Idézet - A tekintetes Lázár János nádorispán elvtárs:
Idézet - NOLA:
Zelenszkij nagytotálban a színpadon..., anyácskám... :-O
Ha Rod bácsi ennyire arcba mászóan nyomat egy finoman szólva is megkérdojelezhe to figurát, akkor hadd legyen már joga a kozonségnek is kuldeni feléje "visszacsatolást "...

A vatnik frakció akkor is jogosnak tartaná a kifütyölést ha a Putint rakja ki és azt fújolja ki a közönség?

Nem tudom, hogy mit jelent a "vatnik frakció", de kérdésedre a válasz az, hogy IGEN. Viszont amit Te felhoztál az a mai világban nem torténhet meg, mivel akkor Rod bácsit azonnal "keresztre feszítené" a média..., mind a ketto egy kutya, de az egyiket "divat" ajnározni, a másikat meg nem. Részemrol a téma befejezve.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.