Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vicious Rumors: koncertlemez és két stúdióalbum

November 26-án élő lemezzel jelentkezik a Bay Area első számú tradicionális power metal zenekara, a Vicious Rumors. Az anyag Live You To Death címmel jön ki az SPV/Steamhammer gondozásában, a felvételeket a Hammerfall gitáros Pontus Norgren felügyelte, a keverésért pedig Juan Urteaga (Machine Head) felelt. A producer azonban természetesen nem is lehet más, mint a főnök, Geoff Thorpe gitáros...

A Hammerfall-kapcsolat persze nem véletlen, hiszen a lemez anyagát azon a Budapestet is elért, tavaly év végi európai turnén vették fel, ahol a Vicious Rumors a svédek előzenekaraként játszott. A színre a Razorback Killers albummal visszatért banda számára meglehetősen húzós volt a tavalyi év, csak Európában kilencvenkét koncertet adtak az anyag kapcsán (Magyarországon is kétszer jártak vele, hiszen ott voltak a Metalfesten is).

A Live You To Death-re a tizenegy élő felvétel mellé két stúdióban rögzített feldolgozás is felkerül: az egyik a Black Sabbath Sign Of The Southern Cross-a, a másik pedig a Judas Priest Running Wildja.

A körülbelül 56 percnyi játékidejű lemez dallistája az alábbi:

01. Replicant / Digital Dictator
02. Minute To Kill
03. Murderball
04. Lady Took A Chance (intro) / Down To The Temple
05. Abandoned
06. Let The Garden Burn
07. Hellraiser
08. Soldiers Of The Night
09. Don't Wait For Me
10. Sign Of The Southern Cross
11. Running Wild

A zenekar jelenlegi felállásában Thorpe és a szintén őstag Larry Howe dobos mellett Brian Allen énekes, Bob Capka gitáros és Stephen Goodwin basszer játszik. A Vicious Rumors egy pár héttel ezelőtti bejelentés szerint nem egy, hanem egyenesen két új stúdióalbumon is dolgozik egyszerre, de azt még nem tudni, ezek pontosan mikor és milyen formában jelenhetnek majd meg.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Equinox 2012-09-26 10:45
Erőtlejes a playlist. Csak tudnám azt a vontatott Lady Took a Chance-et miért kell ennyire erőltetni. Hasonlít a 92-es tokióira, de érdekel Briannel hogy szólnak majd felvételen. Koncerten nagyon jók voltak, tavaly Hammerfall előtt láttam őket. Kár h nem fordítva volt a dolog.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.