Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végleges a Megadeth új lemezének címe, a basszer személye még mindig ismeretlen

Egy Cameo-videóüzenetben hozta nyilvánosságra a Megadeth új lemezének végleges címét Dave Mustaine. Az album még idén megjelenik.

megadeth_k2020_01

The Sick, The Dying And The Dead lesz az új Megadeth-lemez címe – mondta Dave Mustaine egy rajongónak szóló Cameo-üzenetben. Mindez nem teljesen új, mert elvi szinten már januárban meglebegtette ugyanezt a címet, de akkor még hozzátette: bőven megváltozhat, mire kijön az anyag.

A legsanszosabban őszre várható The Sick, The Dying And The Dead több mint öt évvel követi majd a sorban a 2016-os Dystopiát, és ezzel messze a leghosszabb kihagyás után megjelenő lemez lesz a csapat diszkográfiájában. „Szerintem talán a négy legjobb albumunk egyike lesz ez az új – mondta még egy tavalyi interjúban Mustaine. – Ott van a Countdown, a Rust In Peace és talán a Peace Sells mellett. Ezek mellett pedig még a Dystopiát említeném. Nálam így néz ki most a saját kedvencek ötös listája. De őszintén szólva elég béna, amikor egy zenekarnak kijön egy új albuma, és egyből azt mondják, hogy ez a kedvencük, mert hát ne kerteljünk, mindannyian ezt csináljuk. Kijön egy új album, és közöljük: ez a kedvencünk mind közül. Szóval: ez egy jó album, de még nem tudom pontosan érzékeltetni, milyen… Mindenesetre nagyon régóta ez az első anyagunk, ahol annyira összetettek a gitár- és basszustémák, hogy az egyes részek között szünetet kellett tartanunk a felvételek során.”

Egyelőre nem tudni, ki játszotta újra az online maszturbálós videójának nyilvánosságra kerülésével állását elvesztő David Ellefson sávjait a következő lemezre, a pletykák Steve DiGiorgiót, illetve az Angrából ismert Felipe Andreolit valószínűsítik. A dolog mindenesetre gyorsan ki fog derülni, hiszen a csapat augusztus 21-étől már turnézik Észak-Amerikában a Lamb Of God, a Trivium és az eredetileg tervezett In Flames helyére beugró Hatebreed társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#9 Goodbye 2021-07-26 17:16
Bátor dolog a Dystopia után bármit kiadni. Azzal a lemezzel elérték pályájuk csúcsát. Szinte kizárt, hogy meg tudják ismételni azt a teljesítményt, amit azon hoztak. Főleg, hogy azóta a fél zenekar lecserélődött. Bár amíg jelen van Kiko, addig talán rendben lesz az anyag, mert szerintem Friedman óta ő a legjobb dalszerző a csapatban.
Idézet
 
 
#8 BrandonLee345 2021-07-25 23:49
"De vannak érdekes részek is, amikor az 1998-es években már Nick - a régi dobos - is perverzkedett. Pornó oldalt szerkesztett a net-en." - Az nem perverzkedés, hanem informatikai tevékenység és tartalomszolgál tatás (TEÁOR szám: 6311-6312)
Idézet
 
 
#7 Draveczki-Ury Ádám 2021-07-25 04:33
Idézet - Equinox:
Én úgy emlékszem, hogy Ellefson volt az egyetlen aki játszani akart.

Ahogy elbántak Juniorral, az nem korrekt, de hát bajban a biznisz, akkor mennie kell. Szar, hogy már a Megadeth is vállalatként működik. Akkor kezedjük is úgy.

Egy bizonyos szint fölött minden zenekar vállalatként működik, törvényszerűen nem is lehet másként. Aki ezt nem érti vagy nem látja be, simán csak túl sok Joey DeMaio-interjút olvasott, és beszopta a hülyeségeket meg a marketingcélú hazugságokat belőlük. Ezt most a halálosan unalmas "Megadeth / Ellefson / avokádót kért Kőbányai helyett / faszverésért kirúgták" témakörön túlmenően mondom.
Idézet
 
 
#6 Dave Mustaine 2021-07-24 18:50
Idézet - Kovacs Ervin:
Dave magara utal ezzel a cimmel? Egy hatalmas balfasz, pedig kurvara kedveltem a zenekart, kar ertuk, kivalo banda voltak...


Nem. Rád.
Idézet
 
 
#5 cápaidomár 2021-07-24 17:21
A #metoo-tól a legtöbben okkal vannak beszarva. Olyan szinten lehetetlen helyzetet okoz, ahol még védekezni sem tudsz. Akár jogos a vád, akár nem. Mustaine közel sincs úgy felvértezve az ilyesmi ellen, mint Manson. Pedig Twiggy is egy ilyen botrány miatt került lapátra elvileg. Persze, ott sem láttunk a falak mögé, itt sem. A pedofília még ennél is keményebb vád. Az már igazi balhé. És komolyan kell venni. Egy ilyen profi gépezet, mint a Megadeath nem engedheti meg magának az ilyen botrányokat. Ma már nem. Annyi a különbség, hogy pedofília esetében tényleges vizsgálatok folynak, ott nem lehet csak úgy bemondás alapján igazságot szolgáltatni, bármi is álljon a háttérben. Persze, hogy a Megadeath egy cég. Egy vállalkozás. Mi más lenne?
Idézet
 
 
#4 Kovacs Ervin 2021-07-24 16:39
Dave magara utal ezzel a cimmel? Egy hatalmas balfasz, pedig kurvara kedveltem a zenekart, kar ertuk, kivalo banda voltak...
Idézet
 
 
#3 Equinox 2021-07-24 14:09
Én úgy emlékszem, hogy Ellefson volt az egyetlen aki játszani akart.

Ahogy elbántak Juniorral, az nem korrekt, de hát bajban a biznisz, akkor mennie kell. Szar, hogy már a Megadeth is vállalatként működik. Akkor kezedjük is úgy.
Idézet
 
 
#2 Igazmondó 2021-07-24 11:57
Te totálisan idióta vagy.
Idézet
 
 
#1 Abigél 2021-07-24 11:28
A mostanában megjelent Mustaine könyve pedig egyszer a rajongóknak és a műfaj kedvelőinek is: kötelező olvasmány. Nagyon sok mindenre fény derül, utólag választ kapunk : mi miért történt. De vannak érdekes részek is, amikor az 1998-es években már Nick - a régi dobos - is perverzkedett. Pornó oldalt szerkesztett a net-en. Vagy mesél arról is Mustaine, amikor a Countdown felvételei idejében valamelyikük (nem nevezte meg kicsoda) behozott a stúdióba egy szado-mazo videó kazettát. Most akkor mire gondoljon az ember így elolvasva utólag? Valóban perverz zenészek is megfordultak a bandában, nem is csoda, hogy így ma már könnyen kikerült Junior a Megadeth kötelékéből. Megsúghatták Dave fülébe, hogy a banda érdekében nem lehet egy ilyen ember a basszusgitáros. Ui. Már régebben is el akarta játszani David Elefson, hogy kitört a bokája a koncert előtt. Szerintem itt nálunk valamiért nem akart akkor fellépni és előjöttek ezzel a régi mesével. Már semmin se csodálkozom. De a lemezt azért várjuk, úgy is olyan lesz mint az előzőek. Amilyen életet élt, nem lesz itt már nagy drasztikus zenei változás. Bár nem is akarunk, elég volt annak idején Risk-ből.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.