Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albummal jelentkezik a 21. század egyik legsikeresebb rockcsapata

0311nbElhagyja a Roadrunner istállóját a kiadó toronymagasan legsikeresebb zenekara. A kanadai Nickelback új lemeze ősszel már a Republic gondozásában jelenik meg.

Edge Of A Revolution címmel jövő héten mutatja be új single-jét a kanadai Nickelback, korunk egyik legsikeresebb – és ezzel egyidejűleg egyik legtöbbet gyalázott – rockzenekara. Ezt ősszel követi majd az egyelőre még cím nélküli új album.

Chad Kroegerék eddig a Roadrunnernél dolgoztak, és messze magasan a cég legsikeresebb előadójának számítottak. A mostani szerződés érdekessége, hogy a kanadai Republic kiadó feje, Monte Lipman annak idején leszerződtethette volna a bandát, de mégsem tette, és ezzel saját bevallása szerint is karrierje egyik legnagyobb lehetőségét szalasztotta el, hiszen a 2001-es Silver Side Up lemezzel, illetve annak How You Remind Me slágerével a banda betört be a köztudatba. Lemezeik azóta több mint 50 millió példányban találtak gazdára világszerte, a legutóbbi ezek közül 2011 végén jött ki Here And Now címmel – a banda sikereire jellemző, hogy még ez az album több mint egymillió példányban kelt el az Egyesült Államokban, ami manapság már szinte teljesen kivételesnek számít, főleg egy rockzenekar esetében.

A csapat tavalyi budapesti fellépéséről itt olvashatsz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.