Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot 2014: Corey befejezte a lebegtetést?

0523coreyMegtörni látszik a jég a Slipknot környékén: Shawn Crahan ütős után most végre az eddig a közös munka fő kerékkötőjének számító Corey Taylor énekes is úgy nyilatkozott, hogy 2014-ben itt az ideje ismét teljes fordulatszámra pörgetni a banda motorját.

„Tudom, hogy mindenki várja, hogy ismét összejöjjünk és kitaláljuk, mi következik jövőre”, mondta a The Pulse Of Radiónak Corey. „Már úgy értem, ha egy évbe telik, mire megírunk egy új lemezt, akkor legyen így. A fő cél az, hogy egy helyiségben legyünk, aztán majd meglátjuk, mi történik. Ha azon a bizonyos első napon túlesünk, szerintem összejön a dolog. Most mindannyian jobb helyzetben vagyunk az életünkben, ami kicsit könnyebbé teszi, hogy ismét izgasson minket ez a lehetőség. Egyre inkább úgy érezzük, itt az idő.”

Shawn Crahan május elején már lenyilatkozta, hogy a következő év a maszkos szörnyetegeké lesz, és az ütős szerint a Slipknot 2014-es aktivitásait a tagok side projektjei sem zavarhatják meg: sem a Stone Sour elfoglaltságai, sem Joey Jordison új csapata Jed Simonnal. „Hé, a zenekarban mindenkinek vannak saját ügyei. Nem fogom most felsorolni, ki, hol, miért, mit és mikor, de 2014 a Slipknoté”, fogalmazott Clown.

A Slipknot Paul Gray basszer 2010-es halála óta vergődik az esetleges folytatáson: Jordison és a hangszeres szekció nagy része nekiállna a munkának, de egészen mostanáig úgy tűnt, hogy Taylor hezitálása miatt mindezt nem túl egyszerű összehozni, főleg, hogy az énekes a Loudwire-nek azt mondta nemrég, hogy a zenekar meg nem nevezett tagjai „gyógyulnak, illetve megpróbálnak gyógyultak maradni” – vagyis alighanem nem kizárólag a három évvel ezelőtt elhunyt basszer küzdött az iowai terrorbrigádból különböző függőségekkel. Abban mindenesetre mindenki egyetértett eddig, hogy a 2008-as All Hope Is Gone folytatása 2015 előtt mindenesetre gyakorlatilag biztosan nem várható – Crahan nyilatkozata volt az első a banda környezetéből, amely felvillantotta a reményt, hogy talán mégis.

A Slipknot idén csak pár kiemelt bulit ad, ilyen például a doningtoni Download egyik headlineri posztja. A banda első és eddig egyetlen idei fellépése május 11-én volt a japán OzzFest egyik főattrakciójaként.

 

Hozzászólások 

 
+4 #6 KoaX 2013-05-24 08:54
Corey Taylor a kicsi Axl Rose....
Sorry, akit megbántok, de ez van.....
Már látom, hogy majd jön a sok piros jelecske a kommentre :D
Idézet
 
 
#5 revdav11 2013-05-23 22:40
Az All Hope Is Gone-on kívül mindegyik albumuk hihetetlen jó. (ezzel sincs bajom, de összehasonlítha tatlan)

Remélem ha már végre összeszedték magukat, akkor lesznek annyira tökösek, hogy nem hagyják Coreyt a Stone Souros ötleteivel elhágni az albumot.
Idézet
 
 
#4 codename333 2013-05-23 19:33
Idézet - Lextasys:
Valami hasonlót váltott ki belőlem is ez a cikk. Mármint, ők sem fognak örökké élni, és több mint tíz év alatt, csak 4 albumot voltak eddig képesek lerakni az asztalra.


Jó hát az a 10 év alatt négy lemez sztem nem gáz :O mert mind kurva jó anyag.Szóval jobb mint 1-2 évente közepes minőségü egyforma lemezek.Ezért bízom benne h az összeállás újból ütős anyagot fog hozni.Régebben én sem bántam h pihenőre mentek.Csakhát ez most megint hosszú lett :P
Idézet
 
 
-3 #3 Lextasys 2013-05-23 18:58
Valami hasonlót váltott ki belőlem is ez a cikk. Mármint, ők sem fognak örökké élni, és több mint tíz év alatt, csak 4 albumot voltak eddig képesek lerakni az asztalra.
Idézet
 
 
+3 #2 Brock Samson 2013-05-23 14:51
Nagyon szeretem a Slipknotot, es ertem hogy fel kellett dolgozni egy tarsuk elveszteset, de hogy konyorogni kell nekik, hogy alljanak elo 5 ev utan egy albummal az nem tul vidam.
Idézet
 
 
+11 #1 codename333 2013-05-23 11:50
hát az jó lenne ha összekapná magát a banda és letenne egy újabb súlyos lemezt :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.