Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Strapping Young Lad gitárosával alapított zenekart Joey Jordison

0425jordisonMivel a Slipknot pár koncertet leszámítva az idei évben sem csinál túl sok mindent, nem csoda, hogy a lelőhetetlen Joey Jordison dobos képtelen megmaradni a hátsóján, és máris új projekten dolgozik a stúdióban. Jó hír, hogy Joey egyik fő társa a bűnben Jed Simon, a Strapping Young Lad egykori gitárosa.

Lassan lehull a lepel Joey Jordison újabb projektjéről, amiről már tavalyi interjúkban is lelkesen beszélt. „Össze fogok hozni egy bandát a közeljövőben, mert rengeteg anyagom van. Nem akarok túl sokat kiadni belőle, de biztos vagyok benne, hogy sok ember döbbenne meg, mennyire súlyos dolgok születtek a stúdióban!”, nyilatkozta a dobos még múlt márciusban. Szavainak hitelt adnak azok a fotók, amelyeket most tett közzé a projekt stúdiózásáról, és nem más látható rajtuk Jordison mellett, mint Jed Simon, a Devin Townsend-féle néhai Strapping Young Lad gitárosa. Joey hamarosan új részleteket is ígér a formációról.

A Slipknot Paul Gray basszer 2010-es halála óta vergődik az esetleges folytatáson: Jordison és a hangszeres szekció nagy része nekiállna a munkának, de Corey Taylor hezitálása miatt mindezt nem túl egyszerű összehozni, főleg, hogy az énekes a Loudwire-nek azt mondta nemrég, hogy a zenekar meg nem nevezett tagjai „gyógyulnak, illetve megpróbálnak gyógyultak maradni” – vagyis alighanem nem kizárólag a három évvel ezelőtt elhunyt basszer küzdött az iowai terrorbrigádból különböző függőségekkel. A 2008-as All Hope Is Gone folytatása 2015 előtt mindenesetre gyakorlatilag biztosan nem várható.

A Slipknot idén – az eddigi állás szerint – mindössze öt koncertet ad, igaz, ezek mind kiemelt bulik, mint például a doningtoni Download egyik headlineri posztja, illetve a japán OzzFest egyik napjának főzenekari pozíciója.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 fakinfakk 2013-04-28 15:52
Szerettem / szeretem a Strapping Young Lad-et.
Idézet
 
 
+1 #2 kéjsóvár bohóc 2013-04-26 16:38
Na erre igazán kíváncsi leszek!!! Kéne már valami minőségi zúzda!
Idézet
 
 
+1 #1 codename333 2013-04-25 09:24
nem értem a Slipknotot sem annyira már.......legalább mennének be a stúdióba azt csinálnának leglaább egy vagy két számot hogy addig azt hadd hallgassuk és egy rövid ideig el lenne az embere vele......dehát nem tudom lesz-e valaha tényleg slipknot. Nme vagyok benne biztos. Viszont ez a Joey Project is nagyon érdekel :D remélem tényleg ütős kis muzsika lesz :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.