Shock!

január 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Operation: Mindcrime-ként megy tovább Geoff Tate Queensryche-ja

Nem a saját neve alatt, Geoff Tate-ként koncertezik majd a jövőben a Queensryche volt énekese, hanem a Queensryche 1988-as mesterműve, az Operation: Mindcrime alapján kereszteli át saját zenekarát.

A volt zenésztársaival április végén kötött megegyezés értelmében kizárólag Geoff Tate jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation: Mindcrime és az Operation: Mindcrime II lemezeket, és az énekes igyekszik is kihozni a helyzetből, amit csak lehet: a megegyezés előtt Queensryche-ként, kizárólag a tegnap este indult búcsúturné erejéig Geoff Tate’s Queensryche-ként futó bandája is Operation: Mindcrime néven zenél majd a jövőben. A formáció jelenlegi tagságát Geoff mellett Rudy Sarzo basszer, Simon Wright dobos, Randy Gane billentyűs és Kelly Gray gitáros alkotja, és augusztus második feléig turnéznak az Egyesült Államokban. Utána azonban komoly stúdiómunka következik, hiszen Tate egy konceptalbum-trilógiát álmodott meg az elmúlt két évben, és ennek első részét kezdik majd el rögzíteni.

Az első új album a tervek szerint valamikor tavasszal jelenhet meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sztorinak is köze van-e a Mindcrime-okhoz, de a Frequency Unknownnál végülis csak jobbat készíthetnek…

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 bogar 2014-07-31 08:10
Van ott még egy Robert Sarzo is gitáron. :-)

Egyébként nálam kifejezetten sokat pörög a Frequency Unknown, de tudom, hogy a többség a hangszeresek mellé állt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.