Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy Van Halennel erősödött Mark Tremonti szólócsapata

Mivel Eddie Van Halen lábadozása miatt a Van Halen a következő fél évben úgyis parkolópályára kerül, Wolfgang Van Halen teljes lelki nyugalommal vállalhatta el a basszusgitárosi teendőket a Creed és Alter Bridge gitáros Mark Tremonti szólóprojektjében. Tremonti amerikai turnéja szeptember 11-én kezdődött meg.

„Szent szar! A tervek hirtelen változása miatt ott találtam magam holnapra Mark Tremonti csapatában basszusgitárosként! Akad pár nóta, amit meg kell tanulnom", írta egy nappal korábban a Twitteren Wolfie. A meglepő döntés oka, hogy a szólóbanda basszere, Brian Marshall bizonyos személyes okok miatt nem tudta vállalni a körutat, Mark azonban 1998 óta baráti kapcsolatokat ápol Wolfganggal. A Creed ekkor előzenekarként játszott a banda amerikai turnéján, és noha az ifjabbik Van Halen még igencsak gyerekkorban járt – konkrétan hét éves volt –, azóta is jóban maradtak Tremontival. E jó viszonynak volt köszönhető, hogy Mark az elsők között, bőven a megjelenés előtt hallgathatta meg a Van Halen idén februárban kiadott A Different Kind Of Truth albumát is a banda előadásában, méghozzá egyenesen a zenekar legendás 5150 stúdiójában.

Tremonti All I Was című szólólemeze a nyáron jelent meg. A hozzá kapcsolt turné szeptember 11-én kezdődött meg a Rhode Island-i West Greenwichben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.