Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csaknem Eddie Van Halen életébe került a különleges fogyókúra

A legfrissebb információk szerint csaknem belehalt újabb egészségügyi problémáiba Eddie Van Halen, akinél a múlt héten komoly operációval távolították el a kialakult vastagbél-divertikulumokat. Az 57 éves gitárzseninél egy speciális diéta okozhatta a rendellenességeket.

A The National Enquirer szerint Eddie olyan méregtelenítő diétába kezdett, amelynek keretében a normális élelmiszereket egy speciális keverékkel helyettesítik. Utóbbi mixtúra vízből, citromléből, gyümölcsökből és fűszerekből, elsősorban borsból áll, és ugyan gyors súlycsökkenést eredményez, az alkalmazott fűszerek ilyen formában komoly problémákat idézhetnek elő a bélrendszerben. Ez történt Eddie-nél is: a gitáros egy idő után olyan rosszul lett a kúrától, hogy hihetetlen fájdalmak közepette szállították kórházba, és mind hozzátartozói, mind az orvosok egyenesen a legrosszabbtól tartottak. Az operáció állítólag tényleg a zenész életét mentette meg. A divertikulumok olyan kitüremkedések a bélrendszerben, amelyek elsősorban a rostszegény táplálkozás miatt alakulnak ki, de hatvan éves kor felett ettől függetlenül is igen gyakoriak. A probléma komoly fájdalmakkal járhat, és kezeletlenség esetén további súlyos szövődményekhez vezethet.

A Van Halen februárban tizennégy év szünet után adta ki A Different Kind Of Truth című új lemezét, amely a Billboard-lista második helyén startolt, és megjelenését rendkívül sikeres amerikai turné is követte, ez azonban – kimerültségre hivatkozva – a közepén félbeszakadt. A csapat köreiből ugyanakkor cáfolták, hogy az igazi ok a két Van Halen fivér és David Lee Roth énekes kiújult ellenségeskedése lenne. Eddie mostani gondjai miatt a banda a novemberi japán turnét is lemondta, és mivel a gitárosnak most legalább négy, de inkább hat hónapnyi lábadozásra lesz szüksége, a csapat idén már biztosan nem ad több koncertet.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Pitta 2012-09-07 23:01
Ennyi idősen vigyázni kell az ilyen diétákkal. Bujtor István is abba halt bele pár éve, hogy a kora ellenére esztelen módon diétázott.
Idézet
 
 
-8 #2 Neondreamer 2012-09-06 18:15
[quote name="Trollmagnet"]
Ez az egész speciális diétázás (meg pl a vegetarianizmus ) egy nagy humbug ,de akinek ez kell magára vessen.


Jólvan, leülhetsz egyes :)
Idézet
 
 
+5 #1 Trollmagnet 2012-09-06 16:57
Ezért mondom, hogy hús nélkül nem ugyanaz az élet :)

Ez az egész speciális diétázás (meg pl a vegetarianizmus ) egy nagy humbug ,de akinek ez kell magára vessen.

Jobbulást Eddie!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.