Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Frontiershez szerződött Tate és az Operation: Mindcrime

A Frontiersnél jelenik meg Geoff Tate és zenekara, az Operation: Mindcrime következő három lemeze. Az albumok egybefüggő sztorit mesélnek majd el.

Noha az énekes még Queensryche-ként kiadott önálló lemeze, a Frequency Unknown rútul megbukott, a Frontiers így is fantáziát lát Geoff Tate zenekarában: a banda leszerződött az olasz melodikus metal-céghez, és már jövőre megjelenik az első lemez abból a trilógiából, amelyen jelenleg dolgoznak. Tate ezeket az anyagokat egész pályafutása eddigi legambíciózusabb, leggrandiózusabb munkájának ígéri, amin nyilván mindenki elnézően mosolyog, de az énekest nem érdekli az ilyesmi: már most harminchét dalötlettel rendelkezik a projekthez.

Geoff zenekarában Rudy Sarzo basszusgitározik, Simon Wright dobol, Randy Gane billentyűzik, a két gitáros pedig Kelly Gray és Robert Sarzo. A volt zenésztársaival április végén kötött megegyezés értelmében kizárólag Tate jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation: Mindcrime és az Operation: Mindcrime II lemezeket.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 bogar 2014-12-04 06:48
Idézet - queensryche999:
Tate nagyon sokat ártott magának az erőszakos megnyilvánuláss al, plusz a köpős sztorival az én szemeben is.

Természetesen a zene az első, így aztán ha a Tate-féle anyag lesz jobb, nem okoz majd gondot elismerni.


Egyszer talán kiderül, hogy mi borította ki ennyire Geoff bácsit! Tény, hogy az én szememben is összement kissé, viszont a nyilatkozatai alapján egy kifejezetten művelt és udvarias ember benyomását keltette. Szerintem súlyos dolgok folyhattak a háttérben. Érdekes, hogy volt a késsel fenyegetős hír, ami tök szépen elsikkadt. Ugyanakkor azt látom, a Tate féle zenekar oldalát is követve, hogy elég jó a hangulat az új csapaton belül (és szerintem a deszkákon is jók), így talán megdőlni látszik az a teória, hogy nem lehet vele kijönni.
Idézet
 
 
+4 #4 queensryche999 2014-12-03 14:21
Ennyi: meg kell várni, milyen lesz.
Ugyanakkor emlékeztetnék arra mindenkit, hogy Tate a zenekari konfliktust megelőző években adott interjúiban azért nem pont az Operation/Empire korszakot meghatározó zenei koncepciót vázolta fel jövőbeni tervként, amikor erre vonatkozó kérdést kapott. És hát az is ismert, hogy tekint általában a metal zenére. Ez persze nem zárja ki azt, hogy változzon a véleménye (5-6-7+ éves interjúkról van szó) - hiszen látja, látnia kell, mekkora rajongói igény mutatkozik a "régi" 'ryche-ra -, mindenesetre nekem jelenleg még mindig szimpatikusabb a hangszeres Queensryche + Todd La Torre, így aztán akarva-akaratlanul is jobban várom ezt az anyagot - Tate nagyon sokat ártott magának az erőszakos megnyilvánuláss al, plusz a köpős sztorival az én szemeben is.

Természetesen a zene az első, így aztán ha a Tate-féle anyag lesz jobb, nem okoz majd gondot elismerni.
Idézet
 
 
+1 #3 RBM 2014-12-03 13:19
Mindkét hozzászólással egyetértek. Tate-nél ott a buksiban valami nem egészen kerek évek óta, de még így is sokkal jobban várom az Ő lemezeit, mint az új """Queensryche""" albumot.
Idézet
 
 
+4 #2 pumpika666 2014-12-03 12:35
még a közel egyszerre kiadott utolsó két qr lemezt nem vettem meg, pedig itt figyel az egész sor a polcomon, de az mp3-ak alapján még várok, hátha esik az ára vhol akciósra :)
erre persze kiváncsi leszek, de tate mester elméjétől tartok kicsit, valami nem kerek néla már pár éve :(
Idézet
 
 
+2 #1 bogar 2014-12-03 12:10
Kifejezetten várom. Jobban, mint a QR lemezt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.