Shock!

május 19.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Isten Háta Mögött: Le a fejjel

Tök jó, manapság házhoz jön a demó, kerékpárral, na jó, "földi" a zenekar egy része, így könnyű. Fantázia még van a mai utánpótlásban, már ami a zenekarneveket illeti, az tuti. Milyen lehet a zene ezzel a névvel? Green-metal vagy mi a szösz, legalábbis a srácok azt kérték, illessem őket emígy. Semmi akadálya.

Na persze, zöld, mint a fű... khm... nem folytatom, kitaláltátok, ez stonerrock-izébigyó alapú rockzene, szóval olyan húzós, lassultabb riffekből álló muzsika, és van egy nagy erényük - legalábbis itthon az - egész ügyes az énekesük. Mármint a hangja, ígéretes a srác, érzi a feelinget nagyon, még egy kis képzés ráférne, hogy.

A zene sem rossz, bemozdul rá a nyak önkéntelenül, főleg a Távirányítás c. szerzemény hatott rám, még két nap múlva is a dallamát dúdolgattam, szóval valami mozog bennük. A Lefelé még egy dobszólót is tartalmaz, semmi különös, én kihagytam volna, tökéletesítésre szorul, nem elég gördülékeny és érdekes. És hiába tiltakoznak, az alternatív jelzőt én is rájuk biggyesztem, a sarokban megbúvik egy porszemnyi belőle, akár tetszik akár nem, de ettől persze nem lesz rosszabb.

Valami bizsereg az IHM-ben, élőben pedig biztos, hogy plusz töltést kapnak a dalok, csak legyen lehetőségük bemutatni!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.