Shock!

február 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sonic Reign: Raw Dark Pure

A két tagú német black metal csapat 97-es alakulásakor még Megiddo néven működött, majd átnevezték magukat, illetve azóta ők is egyfajta modern black metalt akartak játszani. Hogy a Metal Blade miért pont őket halászta elő, rejtélyes, mivel semmi egyénit nem csinálnak, csupán megpróbálnak a Satyricon és az Emperor farvizén elevezni.

megjelenés:
2007
kiadó:
Metal Blade
pontszám:
6 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz, amit csinálnak, csak olyan semmilyen. Korrekt, ám átlagos zene, negyven percben. Akadnak egész jó pillanatai a lemeznek, bár azokról legtöbbször a már említett Satyricon jutott eszembe – ők is el akarták csípni ezt a groove-orientált, laza stílust, csak náluk az a hangulat hiányzik, amitől az ember tarkóján feláll a szőr. Viszont ha már szatírékat másolják, illett volna valami harapósabb soundot kreálni, ehhez a fajta blackhez ez vérszegény. Nem nekro-kása, hanem ez is átlagosan semmilyen, ettől még a nekro-hangzás is jobb lett volna.

A borító egy tragikum, a zene azért ennél lényegesen érdekesebb. Ennek ellenére csakis azoknak ajánlott, akik újkori black-diétán élnek, egyébként nagyjából felesleges anyag.

 
Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.