Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: Eternal Pyre

Az új Slayer lemez megjelenésének időpontja rétestésztaként nyúlt hónapokon át, mindenesetre egy beharangozó EP-t megjelentettek korábban, ami nem túl szokványos ebben a műfajban jó ideje. Egy darab dalt hallhatunk rajta, amit nyilván minden jóérzésű Slayer rajongó ismer már, ez a Cult, ami milyen is? Olyan... szléjeres.

megjelenés:
2006
kiadó:
American Recordings / Warner
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 8 Szavazat )

Nagy meglepetést nem nyújtott, inkább mindenki egyszerre lélegezhetett fel, hogy igen, jó lesz ez az új, újra Lombardoval készített lemez is. Van benne gyors tikatika, értelmetlen gitárszóló, Araya meg azt ordibálja, hogy sziksz sziksz sziksz, pukkasztván a nyárspolgárokat. Bár a nyárspolgárok úgysem hallgatnak ilyesmit, a szléjer rajongók meg úgysem veszik komolyan a szövegeket.

Aztán persze van itt még két video file is, az egyik pár perc stúdiózást mutat, ahol szintén semmiféle meglepetést nem kapunk: Araya egyre inkább nagypapásabb, a két gitárosnak szerződés tiltja a mosoly használatát, Lombardo meg ügyesen dobol szemüvegben is. A másik video egy 2005 júliusi koncertfelvétel, amit a With Full Force fesztiválon rögzítettek, a dal pedig a War Ensemble, és nagyon gonosz az egész. Hanneman pedig még mindig azt hiszi, hogy kamerába fuck you-t mutatni metal.

Mindennek ellenére Slayer rajongóknak szükséges cd ez az éhség csillapítására, nem vitás.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.