Shock!

január 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

S.O.D.: Speak English Or Die (újrakiadás)

Valószínűleg Scott Ianék álmukban sem gondolták volna, hogy a poénból összeállt, és tulajdonképpen bármiféle zenei koncepció nélkül sebtében felvett, enyhén szólva provokatív elemekkel felvértezett Speak English Or Die-ból egymillió darabot el lehet sózni a világon. Pedig igen. Mondjuk kellett hozzá 14 év.

megjelenés:
1999 / 1985
kiadó:
SPV / Record Express
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

Az SPV kapott az alkalmon, hogy újra kiadja a legendássá érett lemezt, melyet ezüstszínű borítóval, belül friss fotómontázzsal turbóztak fel. Az eredeti fél órás lemezanyag mellett két bónusz stúdiófelvétel is helyet kapott (Identity és Go), a szokásos idióta stílusú dalok egyébként, valamint egy Tokióban felvett 1999-es koncertet, amit végighallgatva talán meg lehet érteni, mitől őrült meg az egész világ az S.O.D. név hallatán. A thrash-mosh/crossover dilinyós változata. A lemezen van ám rejtett felvétel, a borítón csak 31 számot jeleztek, ennek ellenére a 32. még a koncerthez tartozik, majd utána egy újabb stúdiófelvétel csendül fel, egy punkos, gyors szám.

Ha eddig csak olvastál róluk, itt az ideje, hogy beszerezd és megértsd mi a poén abban, ha pár másodpercig tart egy-egy dal. Klasszikus darab. Bár azt hiszem ebből már nem fog elmenni újabb egymillió példány. Sebaj, csak speak English or dieeeee!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.