Shock!

június 17.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

My Darkest Hate: At War

Ma thrash napot tartok, jöjjenek az ismeretlen thrash csapatok. Gondoltam ezt addig, míg a My Darkest Hate vokalistája bele nem bugyborékolt a mikrofonba, szóval ez inkább death metal lesz. Amúgy a riffelés enyhén szólva slayeres (érdekes módon később már nem jellemző ez, ami kár, mert felébresztett volna némelyest), ami nem feltétlenül baj, de nem is előny persze.

megjelenés:
2004
kiadó:
Massacre / HMP
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Vokalistánk hörög, meg acsarkodik amúgy blekkmetálosan - ez utóbbi kevésbé áll jól neki. A dal elsöprően lendületes, nyomja a kétlábgépet a dobos, mintha rájött volna a szapora és az illemhely felé tartana sietősen. A második dalban szintúgy, noha kicsit visszavettek a tempóból, mindenesetre a lendületből azért nem. 1998-ban alakult a csapat, az At War a harmadik albumuk, vendéghörög a csapat régi vokalistája is itt ott. Lehet, hogy ő rikácsol? Ki tudja... A zene nem az a túlzottan sebes fajta, inkább egy, megbízható tempót hoznak. A gitárosok igyekeznek dallamos riffeket kitalálni olykor.

A borító dizájnja meg tiszta Travis Smith-es és tényleg, ő alkotta. Tökmindegy, hogy zseniálisat készít vagy középszerűt, rögtön fel lehet ismerni. Tény, hogy ez a zenekar is klisékből építkezik és egy deka stíluson kívüli érdekességet nem vonultatnak fel, ennek ellenére nem mondható rossz lemez, bugyborékolós death rajongóknak meg nyilván ez lesz a kezdet és a vég, legalábbis a következő hasonló csapat lemezének megjelenéséig. Pedig igazából azt is írhatnám, hogy bosszantóan unalmas a lemez a harmadik dal után, de erre megint kapnék pár kedves sort, így inkább maradjunk annyiban, hogy azok hallgassák ezt a lemezt, akik death metalon kívül nem hallgatnak az égvilágon semmit.

Hét pöttyöt meg az áldott jó szívem miatt kapnak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.