Shock!

szeptember 17.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Morta Skuld: Surface

Zzzssss, csrrrr, hörgh, brrr, zzss, zzssfggsg, ghhh.... Talán lehet sejteni, hogy a Morta Skuld is egy fantasztikus death brigád. Jó-jó félreteszem az ironikus felhangot, mert a Surface képében egy igenis igényes és élvezetes anyaggal rukkoltak elő az amerikai brutáliabarát fickók.

megjelenés:
1997
kiadó:
System Shock / MusiCDome
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A remekül és legfőképpen változatosan felépített nóták útvesztőjében nem téved el a gyanútlan zenehallgató. Leginkább a Cannibal Corpse hatása érzékelhető a dalokon, de a Morta Skuld-ban több a befogadhatóbb rész, több döngölést rejtenek a nóták, még a veszettül pergőt kalapáló dobverők alatt is. Relatíve lassabbak a nóták, így olyan érzésem volt a lemez hallgatása közben, hogy minimum egy órás a hossza, de csalóka, mert csak 34 perc az egész! Kiemelni igazából egyik dalt sem tudnám a 8 közül, mert a több részből álló szerzemények mindegyike egy egységes magas színvonalat üt meg.

Ha nem is újítják meg a műfajt, a Surface mindenképpen figyelemre méltó alkotás, löki magából az energiát, nem lankasztotta a figyelmemet egy másodpercre sem, death kedvelőknek érdemes megismerkedni vele!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.