Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Morta Skuld: Surface

Zzzssss, csrrrr, hörgh, brrr, zzss, zzssfggsg, ghhh.... Talán lehet sejteni, hogy a Morta Skuld is egy fantasztikus death brigád. Jó-jó félreteszem az ironikus felhangot, mert a Surface képében egy igenis igényes és élvezetes anyaggal rukkoltak elő az amerikai brutáliabarát fickók.

megjelenés:
1997
kiadó:
System Shock / MusiCDome
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A remekül és legfőképpen változatosan felépített nóták útvesztőjében nem téved el a gyanútlan zenehallgató. Leginkább a Cannibal Corpse hatása érzékelhető a dalokon, de a Morta Skuld-ban több a befogadhatóbb rész, több döngölést rejtenek a nóták, még a veszettül pergőt kalapáló dobverők alatt is. Relatíve lassabbak a nóták, így olyan érzésem volt a lemez hallgatása közben, hogy minimum egy órás a hossza, de csalóka, mert csak 34 perc az egész! Kiemelni igazából egyik dalt sem tudnám a 8 közül, mert a több részből álló szerzemények mindegyike egy egységes magas színvonalat üt meg.

Ha nem is újítják meg a műfajt, a Surface mindenképpen figyelemre méltó alkotás, löki magából az energiát, nem lankasztotta a figyelmemet egy másodpercre sem, death kedvelőknek érdemes megismerkedni vele!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.