Shock!

október 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lost Souls: Fracture

A Lost Souls eddig sem az eredetiségről volt híres, és ezután sem erről lesz. Hogy mást nem mondjak, a nyitó Cavity akkora Korn nyúlás - még énekileg is -, hogy még Jonathan Davis is elpirulna. Hogy ezen kívül "kiket" lehet hallani a lemezen? Nos: Nailbomb, Fear Factory, Machine Head, Sepu, Prong (szóval a szokásos társaság), hogy csak a legszembetűnőbbeket említsem.

megjelenés:
1998
kiadó:
Nuclear Blast / MusiCDome
pontszám:
6 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Ha nem ismerném az előbb felsoroltakat, akkor 100 százalék, hogy sűrűn hallgatnám a Lost Soulst, mert brutálisan zúznak, van egy kevés ipari hatásuk, amit nagyon csípek, kellően energikusak is, meg elborultak, sőt dallam-kezdemények is előfordulnak, iszonyú vastag a hangzásuk és mindez még a mértékletességen belül. Csak hát ugye sajnos ismét azt tudom ecsetelni, hogy minimális egyéniség nélkül ilyen lemezek hallgatása unalomba fullad a vége felé.

Néha eltűnődöm, hogy miként tudnak zenekarok ilyen jellegtelen, középszerű zenét összehozni, ráadásul nem is az elsőt?! Kicsit el is álmosodtam ettől a sok tökegyforma dzsi-dzsi-től. Egy dal szólt eddig vagy tíz?

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.