Shock!

október 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Leadfoot: We Drink For Free

Egy jó öreg Chubby Checker beszólással indít a lemez, kivéve, hogy itt nem twistelésre buzdítják a nagyérdeműt. A Leadfootról legalább annyit érdemes tudni - már azon kívül, hogy játszottak nálunk a Summer Rocks-on anno), hogy itt bőgőzik Phil Swisher és zeng Karl Agell akik a C.O.C.-ben is megfordultak vala, a legendás Blind lemezt ugye meg sem kell említenem, utána az C.O.C. mélyrepülést mutatott be sajnos. Nos, Karl Agell zseniális dolgokat bírt ott énekelni. Azóta sem bírja überelni önmagát.

megjelenés:
2002
kiadó:
Lunasound Recording / Record Express
pontszám:
4 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Itt aztán tökmindegy lenne az énekes személye, meg az összes hangszeresé, síkegyszerű amcsi rokkendrollt nyomnak, semmitmondó szövegekkel társítva, 13 dalon keresztül, totál átlagos hangszerelés meg akármilyen megoldásokkal. Az ember eltöpreng, ha az "öregek" elkezdenek rokkendrollt nyomni (de nem a tökös fajtát), mert szerintük az jó, akkor legalább feelingesen tegyék azt, zsigerből, koszosan, de nem. A Leadfoot jelen lemeze úgy lapos ahogy van, az összes pillanatával együtt. Az utolsó dal első taktusainál esküszöm azt hittem a Pretty Woman (Roy Orbison slágere vala) csendül fel. Aztán mégsem. Huuh... kicsit megkönnyebbültem azért.

Mittomén, egy dél-texasi kiskocsmában, húsz tökrészeg vastagbajuszos cowboy számára még tán szórakoztató is lehet, engem sajnos nem győztek meg, sőt. Sajnálom, hogy Karl Agell a kvalitásaival csak ezt bírja csinálni. Megyek és inkább meghallgatom a Blindot most jól.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.