Shock!

október 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Le Panic: Egy újabb alkalom

Hat számos maxiszerűség ettől a rock-punk-nemtommilyen gárdától. Az előző anyaghoz képest kicsit összeforrottabb a hangzás, az Újabb Alkalom című nyitószám egészen karakteres, picit Tanksapka - Kispál keverék, de hangulatos. Az Al Jahara akár még nu metal nótának is nevezhető lenne, egész érdekes dallamvezetése van, ezt végighallgattam párszor, jól eltalált darab.

megjelenés:
2003
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Na, azért utána újra visszaesnek punkba, itt eszembe jutott az a zenekar, amihez talán akaratlanul is hasonlít a gárda, ez pedig a német Die Arzte. Na, ez a lemez se marad feldolgozás nélkül, egy DJ Bobo (!!!) opuszt magyarítottak és lepánikosítottak át, nem is rosszul, egész vicces a dolog - ezzel akár még a rádiókban meg zenetévékben is be lehetne robbanni.

Aztán jön egy a Másképp című dal szimfonikus verziója - mondjuk ez a kifejezés nem teljesen helytálló, mert szintihangokból áll a "szimfónia", de attól még tény, hogy furcsa, új, kicsit altis hangulatot varázsolnak a dalba. A lemez végére pedig a tavalyi cd Kell című dalának karaoke verziója került fel - mivel este 9 után hallgattam a cd-t, nem kezdtem el sivítani rá a szöveget, de istenuccse, meg fogom próbálni.

Egymagában nem tesz ki egy lemeznyit az anyag, viszont az előző cédével együtt remek kis kiegészítő lehet. Épp ezért annyit adok rá mint a Nincs Semmi Bajra: biztató hetest.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.