Shock!

október 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Interrogate: Scarred For Life

Igaz, még tavalyi, de ha itt heverészik, miért ne lehetne róla megemlékezni? Még akkor is, ha elsőre egy Stone Sour/Slipknot-wannabe zenekar ugrott be róluk, az énekes, Andy Campbell annyira gyönyörűen levette Corey Taylor stílusát az üvöltözéstől kezdve az énekdallamokig, hogy az gyönyörű... Igaz, a hangszíne valamelyest hasonló, talán nem is véletlen, hogy hol keresgélt.

megjelenés:
2009
kiadó:
Distortion Project Records
pontszám:
6 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A csapat amúgy Észak-Írországból származik és igencsak hümmögnék, ha még egy ottani metalbandát meg kellene említenem. Tehát felfoghatnánk kuriózumként is (mint ahogy nekik nyilván egy magyar zenekar lenne az érdekesség), viszont ettől a zene még nem lesz jobb. A riffek is olyanok, mint az ének, nem rosszak, csak annyiszor felhasználták már mindet máshol, hogy nem lesz kedved egynél többször meghallgatni. Klasszikus örökös elő-előzenekari státusz járna nekik egy turnén, ahol kb. húsz embert érdekel, ki akarja a világra erőltetni az aktuális világmegváltást.

Tipikusan az a helyzet, amikor nem rossz az egész produkció, de mit lehet írni 8 halálosan jellegtelen és semmitmondó dalról, azon kívül, hogy a gitáros faszán gitározik, az énekes kiabál és énekel a megfelelő helyen, a dobos meg hozza a megfelelő groove-okat mindezek alá. Legalább lenne éktelenül rossz és akkor ki lehetne röhögni. Szóval mondhatnám azt inkább, hogy lapozzunk?..

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.