Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Cadaveres De Tortugas: Ready II Rumble

Az itthon tisztességes sikert hozó Our Way után '98-ban megjelentették második albumukat is a székesfehérvári fiúk. A piros színben pompázó borító 10 szám szövegét rejti a szokásos igényes tálalásban.

megjelenés:
1998
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

A nyitó Same Shitnél rögtön megütötte fülemet az erőteljesebb, metalosabb riffelés. Nincs szünet, átolvad a Rat Bonesba az előző dal. Nem éppen tipikus C.D.T. szerzemény az Idols Without Regret, viszont állatul húz! Az egyik legjobb a lemezen. Másik nagy kedvencem a Here I Come, dögös darab! Még egy meglepetés; gyors, punkos lendülettel ránt magával a Pintar De Verde és a záró Vatos Logos.

Valahogy vastagabbnak tűnik számomra az egész album, maguk a nóták is jobban megfogtak, és ezen véleményemet többen is osztották. Teli van húzós riffekkel, koncerten óriási hangulatot fognak teremteni. A három erős torkú vokalista maradt, és persze a védjegynek számító spanyol nyelvű sorok is 2 szám erejéig, amiért most is hatalmas bónuszt nyújtok át a csapatnak. Erős anyag a Ready II Rumble, mellyel remélhetőleg még több hívet szereznek maguknak, mint az Our Way-jel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.