Shock!

február 17.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cadaveres De Tortugas: Ready II Rumble

Az itthon tisztességes sikert hozó Our Way után '98-ban megjelentették második albumukat is a székesfehérvári fiúk. A piros színben pompázó borító 10 szám szövegét rejti a szokásos igényes tálalásban.

megjelenés:
1998
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

A nyitó Same Shitnél rögtön megütötte fülemet az erőteljesebb, metalosabb riffelés. Nincs szünet, átolvad a Rat Bonesba az előző dal. Nem éppen tipikus C.D.T. szerzemény az Idols Without Regret, viszont állatul húz! Az egyik legjobb a lemezen. Másik nagy kedvencem a Here I Come, dögös darab! Még egy meglepetés; gyors, punkos lendülettel ránt magával a Pintar De Verde és a záró Vatos Logos.

Valahogy vastagabbnak tűnik számomra az egész album, maguk a nóták is jobban megfogtak, és ezen véleményemet többen is osztották. Teli van húzós riffekkel, koncerten óriási hangulatot fognak teremteni. A három erős torkú vokalista maradt, és persze a védjegynek számító spanyol nyelvű sorok is 2 szám erejéig, amiért most is hatalmas bónuszt nyújtok át a csapatnak. Erős anyag a Ready II Rumble, mellyel remélhetőleg még több hívet szereznek maguknak, mint az Our Way-jel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.