Shock!

július 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

All Boro Kings: Just For The Fun Of It

Jó páran lehettek, akik néhány éve kézlegyintéssel és "amerikai divatzene" megjegyzéssel intézték el az akkoriban kétségtelenül ultrasikeres Dog Eat Dog zenekart, de talán te is inkább fokoznád a hangulatot mondjuk a kocsiban egy jó kis társaságban az ő zenéjükkel, mint a kereskedelmi rádióból naphosszat ömlő műanyag hulladékkal.

megjelenés:
2002
kiadó:
Century Media
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Mindezt azért tartottam fontosnak elmondani, mert az All Boro Kings a Dog Eat Dog utódjának tekinthető (a két gityós és a basszer penget, illetve énekel, a dobok mögött egy régi cimborájuk ül, a név pedig a DED egyik lemezcímével egyezik) és ugyancsak minőségi szórakoztatást ígér. Elég az album címét megnézni... Az elődzenekarhoz képest ez egy karcosabb, gitárosabb lemez, egyébként ugyanúgy váltakoznak a punkos nóták és a hip-hopos, groove-os dolgok, míg a dallamok és a rapes/szövegmondós betétek aránya az utóbbiak felé tolódik, a tiszta ének rendszerint a refréneknél érkezik be.

Itt is megvan ugyanaz a laza életérzés, amely a Dog Eat Dogot jellemezte, sőt a bulihangulat itt hág csak igazán a tetőfokára! Nem maradhatott ki ebből John Connor egykori "főkutya" sem, aki a Blowin' Smoke-ban hallatja ismét a hangját, de ugyancsak itt van Jimmy Gestapo a Murphy's Lawból, az ő száma az önfeledt sörözésről szóló másfél perces 12 Pack, a záró Broke, Drunkban meg a volt DED-szaxofonos Scott Mueller és Paul Crook gitáros (ex-Anthrax) is nyomja. A Just For The Fun Of It, az It's All Good vagy a The Party's On címe illetve szövege önmagáért beszél, akárcsak az előbb említett 12 Pack (hatalmas böfögésekkel) és Broke, Drunk (a parti vége, azaz a teljes lepukkanás...). A züllést ezennel hivatalosan is megnyitom!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.