Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Minifeszt kiváló magyar zenekarokkal a Dürerben

Szeptember 9-én különböző stílusú, ám egytől-egyig kiváló hazai zenekarok játszanak a Dürer Kertben. Az este zárófellépője a Nomad, akik mellett ott lesz még a Salvus, a divideD, az Asphalt Horsemen és az Ann My Guard is.

0827ns

Jövő szombaton ismét magyar zenekarok veszik birtokukba a Dürer Kert nagytermét, és az elmúlt hetek során szabályos minifesztté bővült este az ősz egyik legfontosabb hazai vonatkozású rockbulijának ígérkezik.

A koncerten ott lesz a tavasz óta Vécsi Zoltán személyében új dobossal játszó Nomad, akik még mindig a tavalyi, igen sikeres Márványmenyasszony lemezt népszerűsítik. Szintén színpadra lép a Salvus, akiknél okozott némi nehézséget Zsákovics Gergely dobos tavalyi távozása, de különböző megoldások révén ismét egyre aktívabbak, a nyáron több fesztiválon is ott voltak, és már az év elején elkezdték az új dalok végső formába öntését: ezek közül az első klip még a buli előtt a Shock! hasábjain debütál majd. Az eklektikus zenéje mellett látványos kiállásáról ismert, első lemezének megjenelésére készülő, nemrég kétgitáros felállásúra bővült divideD ugyancsak az este fényét emeli, akárcsak az Asphalt Horsemen. Magyarország elsőszámú southern rock alakulata jelenleg még szintén a tavalyi, Fonogram-díjas Brotherhood lemez kapcsán koncertezik. Az este nyitófellépője pedig az Ann My Guard, akik a német Rock'N'Growl Recordsnál hozták ki az év elején második albumukat, az Ouraniát.

A 2000 forintos elővételi jegyek száma limitált, érdemes időben lecsapni rájuk. A papír alapú elővételi jegyek augusztus 21-től megvásárolhatók a CDPincében (1073 Budapest, Erzsébet krt. 37.), illetve a Wave lemezboltban (1065 Budapest, Révay köz 1.).

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.