Shock!

szeptember 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június 25-én végre Magyarországon is fellép a Vektor

Első ízben jut el Magyarországra az elmúlt évek egyik legizgalmasabb thrashcsapata, a Vektor. A zenekar június 25-én lép fel a Dürer Kertben.

1217vektor

Az utóbbi évek egyik legérthetetlenebb történésének számított az undergroundban a Vektor szétrobbanása mindössze néhány hónappal az elképesztően jól sikerült, 2016-ban kiadott Terminal Redux album megjelenése után. Sokáig úgy tűnt, hogy a progresszív, futurisztikus thrashben utazó csapat jövőjére végleg keresztet vethetünk, ám David DiSanto énekes/gitáros és Erik Nelson gitáros végül a visszatérés mellett döntött. Az arizonai Tempéből származó zenekar két új taggal bővült Mike Ohlson dobos és Stephen Coon basszer személyében, és tavalyelőtt egy Activate című EP-vel jelezték: ismét itt vannak.

A visszatérő album a Century Mediánál érkezik minden bizonnyal még idén, ám addig is végre Magyarországra is eljut a csapat: a District 19, az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert közös szervezésében a Dissolution Of Humanity Tour 2023 körútnak hazai állomása is lesz június 25-én. A Vektor előtt a Needless és a Beneath The Void melegíti majd a közönséget. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.