Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fear Factory és Butcher Babies Budapesten

November 22-én Budapesten lép fel a Fear Factory. A zenekar először játszik Magyarországon új frontemberével, Milo Silvestróval, a vendég a Butcher Babies lesz.

0222angstwerk

DisrupTour fedőnevű aktuális körútja keretében a Barba Negrában is fellép ősszel a Fear Factory. A korszakalkotó csapattal a Butcher Babies és az Ignaea is eljön Budapestre. Jegyek és további információk itt.

A buli különlegessége, hogy Milo Silvestro személyében új frontemberrel láthatjuk a csapatot Budapesten. „Hatalmas lehetőség ez számomra – mondta csatlakozásáról Silvestro. – Sok-sok éve a zenekar nagy rajongója vagyok, így roppant szürreális ez a helyzet, de izgatottan várom, hogy a történet részese lehessek. Tudom, hogy óriási kabátot veszek magamra, de azért vagyok itt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, és igazságot szolgáltassak énekfronton a legendás zenekar örökségének.”

A Fear Factory legutóbbi stúdiólemeze, a 2021-es Aggression Continuum meglehetősen skizofrén helyzetben jött ki, hiszen már 2017-ben elkészítette a csapat, ám ezt követően Burton C. Bell énekes, illetve a banda klasszikus felállásának három hangszerese, Dino Cazares gitáros, Christian Olde Wolbers basszer – egy időben gitáros – és Raymond Herrera dobos hosszas jogi csatározásba bonyolódott, amely teljesen megbénította működésüket. A név végül Cazaresé lett, akinek a pereskedés közben Burtonnel is elmérgesedett a viszonya, így az énekes végül már az album megjelenése előtt egy évvel távozott a fedélzetről. Dino eközben részben újravette, illetve újra is kevertette a lemezanyagot, majd annak megjelenése után megtalálta Silvestrót. Utóbbi hosszas hónapokon át zenélt vele, mielőtt bejelentették volna csatlakozását.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.