Shock!

december 10.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Decemberben Budapesten koncertezik Ian Paice Purpendicular zenekara

Hacsak addig nem léptetnek életbe újabb korlátozásokat, december 12-én Budapesten koncertezik Ian Paice. A Deep Purple dobosa saját öntribute-csapata, a Neil Murrayt is soraiban tudó Purpendicular társaságában érkezik az A38 Hajóra.

1111paicey

A világ egyik legjobb Deep Purple-műsorával érkezik Budapestre a Purpendicular zenekar, amelynek dobosa maga az élő legenda, Ian Paice. Az 1963 óta aktív zenész a Deep Purple egyetlen fix tagja, aki az alapítástól a mai napig betölti posztját. Emellett a '80-as években a Whitesnake korai lemezein is feltűnt, valamint zenélt Gary Moore oldalán.

Paice a 2000-es évektől egyre gyakrabban lépett fel a Purpendicular nevű zenekarral is, mely nem véletlenül nevezte el magát a brit hard rock együttes egyik klasszikus lemezéről: bár az all-star csapatnak saját lemezei is vannak, a koncerteken mindig egy igazi Deep Purple-válogatásprogramot játszanak, amibe néhány Whitesnake és Rainbow dal befér általában.

Budapesten 2021. december 12-én játszanak az A38 Hajón, ahol Ian Paice mellett Robby Thomas Walsh énekes (Joe Lynn Turner), Neil Murray basszusgitáros (ex-Whitesnake, ex-Black Sabbath, ex-Brian May), Christoph Kogler billentyűs (Billy Sheehan, Joe Lynn Turner) és
Muris Varajić gitáros (Mostar Sevdah) lép majd színpadra.

Jegyek kaphatók a Ticketportal és az Eventim hálózatában, a helyszínen, illetve a www.a38.hu és a www.tixa.hu weboldalakon. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.