Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Arénában ünnepli negyvenéves jubileumát a Dream Theater

A progresszív metál meghatározó zenekara, a Dream Theater tizennégy év után újra ikonikus felállásában működik: James LaBrie, John Myung, John Petrucci, Mike Portnoy és Jordan Rudess november 1-jén nálunk is fellép negyvenéves jubileumi turnéja keretében, a Papp László Budapest Sportarénában.

0408dream

Negyvenedik évfordulós, kétéves turnéra indul ősszel a Dream Theater, ami az első koncertsorozatuk lesz Mike Portnoy visszatérése óta. Az alapító dobos tavaly csatlakozott újra a gitáros John Petrucci, énekes James LaBrie, basszusgitáros John Myung és billentyűs Jordan Rudess társaságához, és ezzel a zenekar ikonikus felállása ismét együtt zenél, méghozzá hatalmas lelkesedéssel. A Dream Theater jelenleg a stúdióban dolgozik tizenhatodik nagylemezén, ami az első lesz ebben a felállásban az elmúlt tizenöt évben.

Az európai szakasz huszonhárom várost érint, és október 20-án kezdődik. A Dream Theater előadja klasszikusait és a rajongók kedvenceit is katalógusából. „Ez a turné rendkívül különleges lesz mindannyiunk számára! Minden előadás biztosan tele lesz izgalommal és különféle érzelmekkel. Alig várjuk, hogy újra színpadra állhassunk, és elkezdjük ennek a történelmi, negyvenéves évfordulónak az ünneplését. És persze ez csak a kezdet, lesz még sok izgalmas Dream Theater-hírünk a következő hónapokban" – tette közzé a zenekar.

A turné november 1-jén érkezik Budapestre, most is a Papp László Budapest Sportarénában játszanak majd. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.