Shock!

március 30.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Snake Heart: dallamos profizmus

Snake HeartA dallamos hard rock kétségkívül legmarkánsabb képviselője a Snake Heart. Évek óta járják a klubokat, sorra készítik profi demófelvételeiket, klipjeiket, ám a nagy áttörés eddig nem sikerült. A május 29-i zseniális Bon Jovi Party után beszélgettem a zenekar tagjaival.  

Azt hiszem, mind a közönséget, mind a jelenlévő szakmát megleptétek ezzel a kidolgozott, profi műsorral. Régóta játsszátok ezt a programot?

Most játszottuk először. Még tavaly szeptemberben merült fel az E-klub részéről, hogy hozzunk össze egy Bon Jovi Estet, de a Universal kiadó kérésére összehangoltuk az új Jovi album megjelenésével. Kicsit rinyáltunk, hogy nem lesz belőle semmi, mert folyton tolódott az időpont. Kisebb-nagyobb megszakításokkal október óta próbáltunk, de amikor kiderült a végleges időpont akkor bevontuk a vendégeket is.

Igen neves vendégeket sikerült megnyernetek erre a bulira. Mi alapján esett rájuk a választás?

Amikor kitudódott a dolog, szinte azonnal jelentkeztek a többiek, hogy szívesen játszanának a bulin. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Sipinek a Mirigyből, Csipának a Hooligansból, Dömének a Damned Roadból, Kelének a Manhattanből, és Atom Antinak, Abaházi Csabinak az egykori Sing Singből. És ne felejtsük ki Papp Liza vokalistát, valamint Varga Csaba billentyűst se. Hú, a legnagyobbat, Magasvári Viktort a Bomber gitárosát majdnem kihagytuk!

Ezek után mire számítotok?

Most ugyanazt a kiugrási lehetőséget érezzük, mint a Tudjon élni idején. Reméljük idén nagyobb szerencsével járunk. Eddig sem tagadtuk, ezután meg már nem is tagadhatjuk, hogy a Snake Heart zenekar a Bon Jovi magyarországi képviselője. Szeretnénk végre egy tisztességes kiadót találni, egyszerűen nem tudunk beletörődni ebbe az áldatlan állapotba. Ha kezdésként másképp nem megy, akkor hajlandóak lennénk egy magyar nyelvű Jovi albummal is nyitni. Persze jobb lenne, ha a saját nótáink jutnának el a szélesebb közönségréteghez.

Apropó közönség! Én anno úgy vettem észre, hogy a ti rajongóitok java a Sing Sing közönségéből tevődött össze, most mi a helyzet?

Ez részben igaz, de mivel az ország különböző részeire koncertszervezési hiányosságok miatt nem jutunk el, így ezt nem tudjuk sem lemérni, sem kihasználni. Idén még nem játszottunk vidéken, fél év alatt viszont kétszer is sikeres bulit csaptunk a Wigwamban.

Hogyan tovább?

Elkészült és már látni is lehet új klipünket, az Éretlen csalást. Ezzel a dallal szerepeltünk a Jump országos tehetségkutatón, ahol negyedikek lettünk. Szerepeltünk a Jump válogatás albumán is. Várjuk olyan klubok, szervezők jelentkezését, akiknek szimpatikus az általunk játszott muzsika, és reméljük, hogy a nyár folyamán rendeződnek a lemezkiadással kapcsolatos dolgaink is.

Címkék:

 

Még több írás a szerzőtől

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.