Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zűrzavar uralkodik a The Faceless portáján, de egy új dalt azért kihoztak

0611thefacelessLátszólag állandósult a káosz a The Faceless környékén, de a srácok zenélni azért szerencsére nem felejtettek el: Black Star címmel a banda most közzétett egy új szerzeményt, és elvileg ősszel végre friss nagylemezük is lesz.

Éppen egy komoly balhék által kísért, elmaradt ausztráliai kiruccanáson van túl a The Faceless, akiknek saját állításuk szerint felszerelései tűntek el a The Black Dahlia Murderrel közös turné előtt, emellett pedig a helyi szervezőre is mutogattak. Mivel pár nappal a történtek után saját menedzserük is közzétett egy nyilatkozatot, miszerint a problémát valójában az jelentette, hogy a csapat egyszerűen nem volt képes összeszedni magát, és hiába foglalt nekik négy különböző járatot is, mégsem repültek át Ausztráliába, mindezt érdemes fenntartásokkal kezelni. Főleg annak fényében, hogy a csapat nem sokkal ezután nyári európai fellépéseit is törölte, méghozzá minden érdemi indok nélkül... Ezek után érdekes, hogy a csapat csak úgy a semmiből közzétett egy friss, Black Star című szerzeményt, vagyis feloszlás egyelőre nem nagyon fenyeget…

A The Faceless július végétől elvileg az amerikai Summer Slaughter turnén játszik majd a The Black Dahlia Murder, a Dying Fetus, az Oceano, a Slaughter To Prevail, az Origin, a Rings Of Saturn, a Betraying The Martyrs és a Lorna Shore társaságában. Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg az évek óta ígérgetett In Becoming A Ghost nagylemeze, de ideje lenne, hiszen legutóbbi albumuk, a The Autotheism még 2012-ben jött ki.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.