Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk Wylde-on biztosan nem múlik a Pantera összeállása

Rajongói kérdésekre válaszolva Zakk Wylde ismét megerősítette, hogy amennyiben felkérnék egy hasonló vendégszereplésre, csatlakozna a Pantera még életben lévő három tagjához egy Dimebag Darrell emlékturné erejéig. A gitáros június 27-én ismét Budapesten koncertezik.

„Mindenki erről kérdezget mostanában”, mondta saját YouTube csatornáján rajongói kérdésekre válaszolva Zakk. „És ez tök jó. Imádom Vinnie-t. Rexszel januárban találkoztam legutóbb, nagyszerű volt ismét látni őt. És Philt is jól ismerem. Fogalmazzunk úgy: ha ezek a srácok meg akarnák csinálni és megkérnének… A dolognak természetesen arról kellene szólnia, hogy tisztelgünk Dimebag nagysága és a zenekar elképesztő pályafutása előtt. Ha megcsinálnák, az egésznek arról kellene szólnia, hogy megünneplik mindazt, amit elértek, és megünnepeljük Dime életét, nagyszerűségét. Én pedig természetesen nagy megtiszteltetésnek érezném, ha elesett testvérem témáit játszhatnám. És tudom, hogy ő is élvezné ezt, ez egészen biztos: szétröhögné a seggét… De minden a srácokon múlik. Akárhogy is, rám bármikor számíthatnának. Ehhez nem fér kétség.”

Legutóbb már maga Vinnie Paul is azt mondta, hogy ha egyszer megtörténne a dolog, Zakk lenne hozzá a megfelelő ember, bár azt is rögtön hozzátette: nem kíván kibékülni Anselmóval, akivel valamikor 2003 táján beszéltek egymással utoljára, Dime meggyilkolása pedig végleg elmérgesítette a viszonyukat. Maga Anselmo nemrég azt nyilatkozta: a zakkes pletykák a vágyálom kategóriába tartoznak, ő azonban kifejezetten sajnálja, hogy ez az ábra. Rex Brown ugyanakkor még elméleti síkon is kizárja a hasonló újjáalakulást. „Ez egy baromság. A testvérem nem helyettesíthető", szögezte le a basszer nemrég, de ugyanakkor elismerte: a Pantera élő tagjai nemrég konkrét amerikai turnéajánlatot kaptak egy körre valami elképesztően nagy összeggel, ezért szaporodtak meg a pletykák a témában.

A Pantera klasszikus Vulgar Display Of Power lemezének húszéves jubileumi újrakiadása május vége óta kapható. A Black Label Societyvel Zakk Wylde június 27-én ismét Magyarországon lép fel a Concerto szervezésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.