Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo sajnálja, hogy csak vágyálom a Zakk-féle Pantera

Évek óta terjengenek a pletykák arról, hogy ha valaha is újjáalakulna a Pantera akár csak egy turné erejéig is, Zakk Wylde lehetne a megfelelő ember a néhai Dimebag Darrell helyére gitárosként. Legutóbb elvi szinten már Vinnie Paul is erről beszélt, most azonban egy friss Phil Anselmo interjúból ismét kiderült: a dolog esélye jelen állás szerint a nulla felé konvergál.

„Ez csak vágyakozás a rajongók részéről”, mondta a Zakk Wylde-os pletykákról a 98 KUPD arizonai rádiónak adott interjújában Phil. „És utálom ezt mondani. Tudod, tényleg… én szívesen… Na, fogalmazzunk így: az én ajtóm mindig nyitva áll. Imádom azokat a srácokat, imádom… Mondjuk úgy, hogy nagyon hiányzik nekem a Pantera érzés, az, hogy kisétálok a színpadra, előadom azokat a dalokat, és az egész hatalmas közönség hirtelen testek kavargó örvényévé változik. Ez egész biztosan olyasmi, amit hiányol az ember. Higgy nekem, haver, ha igazak lennének a pletykák, megmondanám, de az igazság az, hogy jelenleg mindez csak bizonyos vágyak megfogalmazása.”

„Nagy távolság van közöttünk Darrell meggyilkolása óta", válaszolta a Vinnie Paullal ápolt viszonyát firtató kérdésre a Down frontembere. „Nem beszélhetek Vinnie nevében, vagy arról, mi jár a fejében. De ott még mindig szélesen nyílt sebekről van szó, és szerintem a felépülés más útjait választottuk. Vagyis nem tudom, mit forgat a fejében, de ismét leszögezem, én semmi mást nem érzek Vince iránt, csak szeretetet. Úgy gondolom, a média rengeteget tett annak érdekében, hogy romba döntse a kapcsolatunkat. Manapság a számítógépek és az összes többi révén ott vannak az előkapott idézetek, sorok, üzengetések, a Twitter és a többi. Valaki blogolhat, más kommentelhet, megint más egyszerűen csak azt mondhatja: azt rebesgetik, ismét összejön a Pantera. Akármiről is van szó, vagy igazságként, vagy talánként, vagy pletykaként jön át a médiában. Mielőtt azonban bármi is történhetne, le kellene ülnöm Vince-szel, átbeszélni a problémáinkat, elhessegetni a démonokat, és ezidáig ez a nap még nem érkezett el. De ismétlem: az én ajtóm mindig nyitva áll.”

Május 15-én a Warner ismét kiadja a Pantera korszakalkotó Vulgar Display Of Power lemezét a megjelenés huszadik évfordulójának tiszteletére.

 

Hozzászólások 

 
+2 #10 Venomádi 2012-05-10 19:20
De a Youtube-n találsz párat, ugyanis eláramlották mostanság az órás anyagok a megosztót. Full album, egész koncert amit nem szégyellsz.
Idézet
 
 
+1 #9 Palinkas Vince 2012-05-10 16:22
Valamit mindenképp kellene, ráutaló nevet meg akármilyet lehet találni.
Amúgy meg az igazi Panterának sincs egy rendes, teljes hoszúságú koncertanyaga, már úgy értve hogy képanyag, ez elég nagy hiányosság.
Idézet
 
 
+2 #8 Venomádi 2012-05-10 14:25
Saját maguk rendelkeznek a bandájuk felett, meg a neve fölött, de azért azt el lehet mondani, hogy nem feltétlenül használna ez a becses múltjának. Bár őszintén szóval kit érdekel, számomra már a 3 évvel ezelőtti Down-on is ott volt a Pantera, csupán az a két ember akit láttam belőle, de ott volt.
Idézet
 
 
+3 #7 vorson 2012-05-10 11:46
Kerry Kinggel a Pantera? Ne röhögtess !... :)
Idézet
 
 
#6 Roenick 2012-05-10 11:22
Csoda ,h a sok okos még nem szólt hozzá ,h miért nem szabad Pantera újjáalakulás! (Persze csak turnézni)
Idézet
 
 
+2 #5 xDemonswithRyux 2012-05-10 10:10
A Metal Masters bulin valóban nem volt vmi hű de jó hangja Anselmo-nak de azt is tegyük hozzá hogy nemsokkal előtte fejezte be a Down EP felvételeit + 11 éve nem énekelte ezeket a dalokat (nem használta a panterás hangját). Sztem sok gyakorlással tudna ő még valamit csiszolni a hangján ha tényleg összejönne.
Idézet
 
 
+2 #4 Draveczki-Ury Ádám 2012-05-10 08:00
Nem biztos, hogy szeretném hallani Kerry Kingtől a Dime szólókat, akkor már inkább Hanneman. ;)
Idézet
 
 
+4 #3 M 2012-05-09 23:49
Azért ha összejönnének, mondjuk Kerry King-el sem lenne rossz, sőt... Ő is jóban volt Dime-al, nemcsak Zakk...
Idézet
 
 
+3 #2 Machinu 2012-05-09 20:59
Gyerekkori példaképem.... csak már alig van hangja. legalábbis a múltkori buli video-n ezt láttam. Szar volt látni........ Egyébként ha újra összeálnának, azt biztos hogy nem hagynám ki.
Idézet
 
 
+6 #1 The Bandit 2012-05-09 15:19
Imádom a Downt, szeretem a Panterát, csípem a Superjoint Ritualt, de Anselmónak, ez a "csúnya média tett tönkre mindent" hozzáállása kicsit hervasztó már, azért még mindig a metálvilág egyik legelismertebb, legünnepeltebb frontemberének számít. Persze nem egy Stephen Hawking, de akkor is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.