Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wovenwar névre hallgat az As I Lay Dying utódja

0415wovenwarShane Blay énekessel állt össze az As I Lay Dying hangszeres szekciója, hogy folytassák, amit Tim Lambesis énekes várhatóan hosszú börtönbüntetése miatt az eredeti keretek között nem tudnak. Az új csapat Wovenwar néven fut majd, és máris elkészült az első nagylemezük.

Felszállt a füst: Wovenwar néven folytatja tovább a zenélést Jordan Mancino dobos, Josh Gilbert basszer, illetve a Nick Hipa – Phil Sgrosso gitárduó, és mindehhez az Oh, Sleeper énekes/gitárosa, Shane Blay frontemberi szolgálatait veszik igénybe. Mivel az As I Lay Dying hangszereseit az elmúlt egy évben tétlenségre kárhoztatta énekesük, Tim Lambesis büntetőügye, a csapat a háttérben megírt és rögzített egy teljes albumot Bill Stevenson producerrel és Colin Richardson hangmérnökkel, amelyről az első dal, az All Rise már a jövő héten debütál, igaz, nem a végleges maszterrel. A végleges nagylemez a mostani tervek szerint valamikor nyár vége felé jöhet ki a Metal Blade-nél.

A Wovenwar egyébként sejtelmes felvezetést tervezett magának, de a május 2-ai ítéletére váró Lambesis keresztülhúzta társai számítását: még a múlt héten közzétett egy nyilatkozatot az As I Lay Dying honlapján, amelyben megszellőztette a többiek terveit, beleértve ebbe Blay csatasorba állítását is. Emellett a terjedelmes posztban azt is leszögezte, hogy az As I Lay Dyingnak nincs vége, de a zenekar alvó üzemmódba kapcsolt, és jelenleg kizárólag a név jogtulajdonosait, vagyis őt és Mancinót jelenti. A nyilatkozatból egyértelműen kiderült, hogy Lambesis és a dobos között akadnak bizonyos nézetkülönbségek. A helyzet pikantériáját az adta, hogy Tim nem írta alá a nyilatkozatot, vagyis csak a többiek utólagos közleményéből derült ki, hogy valójában ő jegyezte az irományt…

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Egy olvasó 2016-10-12 12:18
Köszönjük Pistike, most pedig kicserélheted a pelusod..
Jah, hogy te nem kisgyerek vagy??.. uhh
Idézet
 
 
+1 #1 BSND 2014-04-15 08:33
Jó szar név.
Mondjuk az As I Lay Dying sem volt jobb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.