Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégis lehet jövője az As I Lay Dyingnak

0408aildNoha korábban arra lehetett következtetni, hogy Tim Lambesis minden bizonnyal tartós jövőbeli lesittelésével az As I Lay Dying karrierje is befejeződik, most úgy fest, mégis van jövő. A San Diego-i keresztény metalcore-osok a hétvégén rejtélyes megnyilvánulásokkal éltek az Instagramon.

Tim Lambesis énekes a következő években alighanem valamelyik kaliforniai korrekciós intézet vendégszeretetét lesz kénytelen élvezni, miután bérgyilkossal akarta megöletni feleségét, ez azonban még nem ok arra, hogy négy zenésztársa is befejezze tevékenységét. Ugyan Nick Hipa gitáros egy korábbi nyilatkozatából arra is lehetett következtetni, hogy a zenekarnak vége, most úgy fest, ha így is van, azért mégis van jövő valamilyen formában: a négy hangszeres, azaz Hipa mellett Phil Sgrosso gitáros, Josh Gilbert basszer és a modern metalos színtér egyik leglátványosabb, legtechnikásabb dobosa, Jordan Mancino rövid zenei részleteket tett közzé privát instagramos oldalán, és egy új logó is megfigyelhető.

A képekből és a részletekből számos rajongó egyből arra következtetett, hogy a csapatban innentől kezdve a basszer énekel majd, ami nem lenne újdonság, hiszen a tiszta énekért eddig is elsősorban Gilbert felelt a bandában. Mindez egyelőre még persze csak találgatás, mint ahogy azt sem tudni, vajon új név is jár-e majd az új logóhoz…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.