Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Witch’s Spell: nézd meg az AC/DC új videóját!

Bemutatta a Witch's Spell dal videóját az AC/DC. A novemberben kiadott Power Up lemez világszerte óriási sikernek bizonyult, turnéról azonban még mindig nincs szó.

0930acdc

Friss klipet mutatott be az AC/DC a Witch's Spell dalhoz. A szám a csapat ősszel megjelent Power Up albumán szerepel, amely több mint húsz országban került az eladási listák első helyére (ezen belül négy hétig állt az élen Ausztráliában, és három hétig Németországban), és már körülbelül 1,5 millió példányban ment el világszerte a kiadása óta. Érdemes megjegyezni, hogy a németeknél a nyitóhéten még a 117 ezres, szintén listavezető helyet eredményező amerikai eladásnál is komolyabb, 160 ezres példányszámban fogyott a lemez, míg az ausztráloknál több ment el belőle, mint a Top 15 többi helyezettjéből összesen. A MAHASZ toplistáján szintén élre tört az album.

Ideális esetben természetesen stadionturné is követte volna a megjelenést, és az eredeti tervekben szerepelt is a dolog, ám a jelenlegi helyzetben a zenekar kivár, és egyelőre nincsenek konkrét információk arról, hogy belátható időn belül színpadra álljanak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.