Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

VL45: másnapos videó a litván neobarokk giccsből

0103vl45Litvániában, egy különösen borongós, esős napon forgatta új klipjét a VL45. A Seven Seas videója a Too Late EP-hez készült: a zenekar 2015 első felében még egy videót csinál a kiadványhoz, és ugyanebben az időszakban egy új minialbum is várható tőlük.

A VL45 zenekar novemberben négyállomásos lett-litván turnéra indult. Arrafelé gyakran egész nap esik az eső, és egy ilyen lucskos napon – az előző napi koncert fáradalmai és egy bőséges brunch után – a srácok az aznapi városnézés helyett klipforgatásba kezdtek. „A liepajai neobarokk giccsel teletűzdelt kikötői hotel és az odakint szűnni nem akaró égi áldás inspirálóan hatott a másnapos zenekarra. Szerencsére az aranysárga habos-babos előcsarnok miliője nem szivárgott be a Seven Seas dal képsorai közé. A súlyos, döngölős riffekhez a megfelelő hátteret a szálloda éttermének fekete műbőr kanapéja adta”, áll a zenekar közleményében. Az elkészült klip egyfajta átmenet a hagyományos és a szöveges videók között, hiszen a beúszó, eltűnő, izgő-mozgó dalszöveg részleteket a zenekar tagjai felváltva tátogják.

Maga a Seven Seas egyébként a Too Late című háromszámos EP-hez készült második klip, a kislemez utolsó dalához 2015 tavaszára forgat videót a banda. „Fontosnak tartjuk, hogy ezentúl minden dalunkhoz készüljön videó”, mondja Süle Tamás gitáros. „Az EP címadó dalához készülő klip lesz az úgynevezett Too Late trilógia befejező darabja, de közben már a következő kislemez számait is elkezdjük rögzíteni. Terveink szerint négy számot fogunk kihozni még a nyári fesztiválszezon kezdete előtt.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.