Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vixenként folytatja a női hajbanda három élő őstagja

1204vixenVixenként koncertezik majd jövőre a híres női hajmetal-csapat három élő tagja. Janet Gardner, Roxy Petrucci és Share Ross néhány hete elhunyt egykori társuk, Jan Kuehnemund emlékének szenteli 2014-es aktivitásait.

A Vixen eredeti felállásának három hangszerese, Share Ross basszer, Janet Gardner énekes, Roxy Petrucci dobos és Gina Stile gitáros 2012 elején először VXN, majd JSRG néven alakult újjá, hiszen a Vixen név jogait a tőlük külön zenélő Jan Kuehnemund gitáros birtokolta, aki működtetett is egy formációt ezen a néven. Jan halálhíre után azonban kiderült: a zenekar eredeti leosztása 2013 januárjában megegyezett a reunionben, ám mindössze pár nappal később Kuehnemundnál rákot diagnosztizálták az orvosok. A tervezett nagy bejelentés és a közös folytatás így elmaradt. A gitáros október 11-én elhunyt, régi társai pedig Jan legutóbbi Vixenjének zenészeivel egyetértésben úgy döntöttek: Vixen néven játszanak majd jövőre, természetesen Gina Stile-lal a gitároknál.

A banda minden megmozdulását Kuehnemund emlékének szenteli majd 2014-ben, de nagyon aktív turnézásra azért nem kell számítani tőlük: fesztiválkoncerteket és kevés egyéni bulit terveznek, amelyek közül az első március 29-én lesz a Monsters Of Rock luxushajó fedélzetén.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.