Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért Alice Cooper zenekarába Kane Roberts

Ismét Kane Roberts áll Alice Cooper zenekarának gitárosi posztjára. Nita Strauss a hét elején jelentette be, hogy nyolc év után távozik az énekes mellől.

0714kane

Pár napja már tudjuk, hogy Nita Strauss nem folytatja tovább Alice Cooper gitárosaként, és azóta az is kiderült, hogy Demi Lovato csapatában játszik innentől fogva. Most Cooper is bejelentette, ki áll Nita posztjára a szeptembertől esedékes újabb bulikon, és a döntés alighanem sok rajongónál eredményez majd heves szívdobogást: az énekes több mint harminc év után ismét egyesítette erőit Kane Robertsszel. „Alig várom, hogy ismét együtt játszhassak Kane-nel a szeptemberi és októberi bulikon – áll Alice bejelentésében. – Mindvégig barátok maradtunk, és mindig is a kedvenc gitárosaim közé tartozott. Még több izmot hoz majd a Detroit Muscle turnéra!"

Roberts Ryan Roxie és Tommy Henriksen gitárpartnere lesz a koncerteken, de szerepe nyilvánvalóan abszolút dominánsnak ígérkezik, már csak Alice-szel közös múltja miatt is. A gitáros annak idején 1985 és 1988 között zenélt Cooper bandájában, szerzőtársként és gitárosként egyaránt domináns szerepet játszott az énekes feltámadását elhozó 1986-os Constrictor és 1987-es Raise Your Fist And Yell lemezeken.

 

Hozzászólások 

 
#10 Equinox 2022-07-17 19:52
Idézet - Goodbye:
Viszont az első szavára ugrott. Nem hiszem, hogy konfliktus lett volna köztük. Pár éve vissztatért a zeneiparba, és most kapott ehgy lehetőséget, hogy nagyobb közönségnek játsszon.

Így van, évekig programozott, meg csinált mást is, ha a zeneiparban maradt volna időközben, keresztezik egymás útját hamarabb is
Idézet
 
 
#9 Goodbye 2022-07-17 12:46
Viszont az első szavára ugrott. Nem hiszem, hogy konfliktus lett volna köztük. Pár éve vissztatért a zeneiparba, és most kapott ehgy lehetőséget, hogy nagyobb közönségnek játsszon.
Idézet
 
 
#8 Gábor 2022-07-16 15:29
Haha, akkor cimbik voltak Roberts-sel, hogy 35 évig eszébe se jutott vele játszani :)))))
Idézet
 
 
#7 zebraman 2022-07-14 15:26
Amikor olvastam, hogy a nő kiszállt, volt egy megérzésem az új taggal kapcsolatban, és bejött :D

Persze nem értem, minek ide 3 gitáros, ez nem a Leatherwolf, de Roberts jobban illik ide, mint a nő. Remélem, marad a továbbiakban is, a két ominózus lemezen jó munkát végzett.
A Constrictort annak ellenére is kedvelem, hogy középiskolás rock van rajta, megérdemelne egy remixet, rosszul szól.
Idézet
 
 
#6 Goodbye 2022-07-14 15:03
Úgy érted, hogy Demi Lovato jobban fizet? Annyival, hogy emiatt váltson? Lelke rajta. Ha Kane Roberts marad, akkor kevesen fognak panaszkodni. Állítólag a következő Alice Cooper lemez a turnécsapatával készül, örülnék, ha azon mindketten játszanának, bár nem tudom hogy milyen fazisban van.
Idézet
 
 
#5 Draveczki-Ury Ádám 2022-07-14 14:18
Idézet - Goodbye:
Gondolom hamarosan kiderül hogy mi a helyzet, de elég hihetetlennek tűnik. Nincs olyan szempont, ami indokolna egy ilyen váltást.

Már hogyne lenne: Demi Lovato a világ egyik legnagyobb popsztárja brutálisan sok sikeres kislemezdallal, még mindig felívelő szakaszban. Nuno Bettencourt is simán elment Rihanna zenekarába turnégitárosnak . Nyilván nem napi egy tányér levest kap gázsiként Nita sem.
Idézet
 
 
#4 Goodbye 2022-07-14 13:59
Gondolom hamarosan kiderül hogy mi a helyzet, de elég hihetetlennek tűnik. Nincs olyan szempont, ami indokolna egy ilyen váltást.
Idézet
 
 
#3 Draveczki-Ury Ádám 2022-07-14 13:27
Idézet - Goodbye:
Ezt a Demi Lovato dolgot honnan vettétek?(Much Too Late például)

Nem hivatalos még, de elég sok helyen lejött a hír róla, hogy sajtóértesülése k szerint oda tart. (Blabberen is megtalálod.)
Idézet
 
 
#2 Goodbye 2022-07-14 12:53
Ezt a Demi Lovato dolgot honnan vettétek? Örülök a hírnek, mert szeretem ahogy gitározik. Gondolom annyira lesz domináns, mint Nita volt, hogy ne kelljen a többieknek új részeket megtanulni. Max azokba a számokba fognak belenyúlni, amikben eredetileg ő gitározott, ami a jelenlegi setlistben 2 dal. Csak nehogy előtérbe tolják a két vele készült lemezt, mert azok sosem tetszettek, akkor már inkább azokat vegyék elő amiken Ryan játszott, azokon akadnak igazi gyöngyszemek (Much Too Late például)
Idézet
 
 
#1 ma 2022-07-14 07:26
Kíváncsi vagyok, hogy a lemezkészítésbe hogyan száll be. Nekem tetszik a két vele készült album.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.