Shock!

október 03.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a színpadra és új dalt is játszott a Chickenfoot

0516cfNemcsak visszatért a színpadra a Chickenfoot a hétvégén, hanem egy új dalt is bemutattak Divine Termination címmel. Azt persze egyelőre nem tudni, várható-e harmadik lemez is Sammy Hagar, Joe Satriani, Michael Anthony és Chad Smith szupergroupjától.

Május 7-én és 8-án ismét színpadra lépett a Chickenfoot Lake Tahoe-ban, holott a szupergroup évek óta inaktív volt, és korábban mind Sammy Hagar, mind Joe Satriani nyilatkozataiból arra lehetett következtetni, hogy a zenekarnak nem nagyon van jövője a főhősök elfoglaltságai miatt. Nos, a dolog olyannyira nem így áll, hogy a zenekar a többéves koncertszünet után lenyomott bulikon egy Divine Termination című friss szerzeményt is eljátszott. Mindez persze nem jelent azonnal új lemezt, de Satriani a The Oakland Pressnek nemrég már azt mondta: bűn lenne nem együtt játszaniuk, amikor ennyire jól érzik magukat. „Kicsit mindig bosszant, hogy a zenekar radar alatt működik, ez a dolog mindenképpen zavar”, fogalmazott a gitáros. „Ugyanakkor a többieknek is van elég dolguk, szóval valahol értem is ezt az egészet. Viszont ha művészi perspektívából nézem az ügyet, nevetségesnek, teljesen helytelennek tűnik csak emiatt nem csinálni.”

Kétségtelen, hogy az Amerikában bearanyozódott első lemez lényegesen sikeresebbnek bizonyult a visszafogottabban fogadott, kettes számú III-nél.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.