Shock!

június 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a Downba Kirk Windstein

Már bejelentett néhány koncertet 2020-ra a Down. Most megerősítést nyertek a korábban hallható pletykák is, miszerint a zenekarba visszatért Kirk Windstein gitáros.

1218kirk

Több európai fesztiválon is jelen lesz a jövő évi szezonban a Down, akik néhány évnyi szünet után térnek vissza a koncertszínpadokra, és – kihagyhatatlan ziccerként – klasszikus debütálásuk, a NOLA megjelenésének huszonötödik évfordulóját ünneplik majd aktivitásaikkal. Phil Anselmo több interjúban is elejtette: a maga részéről azt szeretné, ha Kirk Windstein is ismét csatlakozna a bandához, most pedig maga az érintett is megerősítette a Revolvernek visszatérését. „Ismét itt vagyok, száz százalékig", mondta Kirk a lapnak. „Pepper azt mondta: ha nem jövök, ő sem vesz részt a dologban. Phil, Pepper és Jimmy a legrégebbi, legközelebbi barátaim közé tartoznak, szóval nem volt min gondolkodni."

A hamarosan szólóalbummal jelentkező Kirk 2013-ban távozott a csapatból, helyét egykori gitártechnikusa, Bobby Landgraf vette át. Mostani visszatérése azonban nem kizárólag a jövő évi bulikra szól. „Tudomásom szerint visszatértem a zenekarba. Bobby fantasztikus munkát végzett, ő is nagyon jó barátom. És a Down most ismét az, aminek annak idején szántuk: száz százalékos mellékprojekt. Mindenkinek a többi zenekara jelenti az elsődleges prioritást, és ez így is marad. De most már hat és fél éve nem játszottam a srácokkal, szóval nagyon izgulok. Jó móka lesz."

A Down többek között olyan fesztiválokon lesz látható jövőre, mint a Graspop vagy a Copenhell, de még számos további koncertbejelentés is várható tőlük.

 

Hozzászólások 

 
#2 NOLA 2019-12-18 09:43
Ez pontosan így van rendjén.
Még csatlakozik Rex is, és akkor már csak egy közelebbi koncert helyszín kell... :-)
Idézet
 
 
#1 RobertThorn 2019-12-18 09:03
Az utóbbi években a december utolsó két-három hete nem épp az ilyen remekséges hírektől szokott hangos lenni, úgyhogy most minden további rossz szellem elűzése végett gyorsan fel is teszem a NOLA-t :)

Már csak Sexy T hiányzik a sorból, de ezzel a hegyaljás felállással is szívesen megnézném őket újra, remélem eljutnak majd ide is valamikor a közeljövőben :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.