Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Vinnie Paul David Lee Rothnak gondolta magát, de átlagosan tízből egy csaj jött össze neki”

0424panteraRex Brown tisztában van vele, hogy nemrég megjelent önéletrajzi könyve aligha hozza majd közelebb Vinnie Paulhoz. A Pantera és a Down egykori, illetve a Kill Devil Hill jelenlegi basszusgitárosa egy friss interjúban ugyanakkor leszögezte: semmi értelmét nem látta volna egy valótlan tartalmú kötetnek.

„Mindkettejüknek elküldtem a könyvet, és Vinnie-nek valószínűleg nem legyezgeti túlzottan a hiúságát", válaszolta Rex Lonn Friendnek adott interjújában arra a kérdésre, mit szóltak egykori panterás zenésztársai az Official Truth, 101 Proof: The Story Of Pantera című könyvéhez. „De érted, akkor ő is megírhatja a saját kibaszott könyvét. Philip környezetéből sem hallottam semmiféle cáfolatot, de hát nem is írtam le semmi olyat, ami új lenne, ha érted, mire gondolok. Szerintem azért nem beszéltek velem erről, mert a kibaszott igazság áll a könyvben, és néha nem akarod elmondani az igazságot. Én pedig senkit sem akartam rosszindulatúan megbántani."

Vinnie Paul kevésbé pozitív hozzáállása persze tényleg valószínűsíthető, hiszen Rex könyvében ehhez hasonló részletek olvashatók róla: „Vinnie furcsa személyiség: vagy úgy történik valami, ahogy ő akarja, vagy sehogy. Szerintem ennek a seggfejségnek egy részét az öregétől örökölte, mert sok szempontból nagyon is hasonlítanak egymáshoz. Vinnie számára mindig is a buliról, a buliról, a buliról és a pinákról szóltak a dolgok – egy bizonyos fokig azt gondolta magáról, hogy ő a kibaszott David Lee Roth. Miközben ő a dobos, el tudod ezt képzelni? De az az igazság, hogy tízből talán egy alkalommal, ha összejött neki a dolog, és az is csak akkor, ha éppen szerencséje volt. Egy platinalemezes zenekarban játszani óriási előnyt jelent, ha csajozni akarsz, de ő elrontotta ezt azzal, hogy fogalma sem volt, miként kellene kezelni vagy megközelíteni egy nőt. Simán odament hozzájuk, és elkezdte fogdosni őket, szóval nem meglepő, hogy általában ennyire csúnyán lebőgött. Úgy viselkedett, mintha a vele találkozók valami szexuális meghallgatásra érkeztek volna, ami persze azonnal el is riasztotta a csajokat. És ha ez még nem lett volna elég, amikor nem jött neki össze a dolog – becsléseim szerint úgy az esetek kilencven százalékában –, ő volt a legszánalmasabb fickó ezen a bolygón. Ilyenkor egyszerűen nem lehetett megmaradni mellette. Bejött a helyiségbe reggel, és azonnal láttad rajta: az ideges mozgásán, meg azon, ahogy mindenre és mindenkire dühös volt. És ilyenkor semmit sem tehettél annak érdekében, hogy megváltoztasd a hangulatát, ami egy idő után baromi unalmassá vált."

Rex jelenleg a Kill Devil Hill második albumán dolgozik.

 

Hozzászólások 

 
+7 #15 Palinkas Vince 2013-04-28 20:28
Ilyen sztorikat úgy is meg lehet irni, hogy folyik az olvasó könnye a röhögéstől, sőt még akár az érintetté is. Sajnos viszont az idézetben semmi szellemesség nincs, tényleg semmi más nem történik, mint hogy égeti a haverját, ami tényleg jóval cikibb mint maga a tényállás. Persze ez csak pár sor egy teljes könyvből.
Mellesleg az ilyen mackó tipusú figurákat szokták szeretni a csajok, a groupieknak meg úgyis csak az a lényeg, hogy rocksztár legyen, nem?
Idézet
 
 
+4 #14 Venomádi 2013-04-27 21:04
Idézet - figyelj ide:
akkor te sem lehetsz nagy csajozos :)))


És akkor mivan?
Idézet
 
 
-3 #13 figyelj ide 2013-04-27 18:02
akkor te sem lehetsz nagy csajozos :)))
Idézet
 
 
+5 #12 bélférgek támadása 2013-04-27 17:29
Örülnék én ha tizből egyszer összejönne:)
Idézet
 
 
#11 bélférgek támadása 2013-04-27 17:25
Valaki tudna egy linket a könyvhöz ne fogja vissza agát :)
Idézet
 
 
+2 #10 Venomádi 2013-04-25 16:18
10-ből 1 összejött neki? Komolyan ez számít bazmeg ez mérték? Mindenkinek van valami mélyről jövő sajátossága ami mételyezi egy-két dologban az embert és az nagyon mélyről jön. Vinnie érdekes figura azt már tudjuk, de erről csak azért se az ítélkezzen, akit nemrég basztak ki a Down-ból, mert elitta a hasnyálmirigyét is. Hány éves ez az ember mindjárt 50, vagy már több is, és még erre van esze, hogy a haverja párzási szokásairól írjon legalább 1 oldalt. Lehet talán jobban ki kellett volna ismerni a másikat, mert rongyrázás keretek nélkül kurva jó, csak épp belülről kieszi a bandát, mint ahogy történt is, és ugye nem kell már újjal mutogatni kik léptek le, és gyanítom nem azért történt mert Vinnie épp ideges lehetett mert csak 1 jött neki össze. Még neki állna feljebb. Meg úgy tényleg: mi a fasz köze is van az egésznek ahhoz, hogy nem tudja hogy kéne nyúlnia egy nőhöz? Talán az is lehet hogy nem a legolcsóbb numerára utazott, mert azt Rexből inkább kinézem.
Idézet
 
 
+5 #9 Scud 2013-04-25 10:13
Idézet - tschaby:
Ahogy olvasom, Rexnek bassza a csőrét, hogy nem tud pénzt keresni a Panterával Vinnie miatt, ezért ezzel a 'könyvvel' próbál keresni. Hogy őt idézzem: szánalmas...

Reggel fogmosás közben pont ez ugrott be nekem is. :)
Akármennyire is haragudnék a volt kollegámra, nem aláznám meg ennyire. Ez kb. elemi iskolás megnyilvánulás.
Idézet
 
 
+12 #8 Mókus 2013-04-25 10:04
Nekem az a kiábrándító - azon felül hogy zenészek ilyen nyilatkozatokat tesznek - hogy ilyen kommenteket írtok, hogy "Rex így meg úgy fasz", vagy "Phil a fasz", meg mittudomén. Miért tartoznak hozzá ezek a gagyi szereplős dolgok egy zenekar szeretetéhez? Rengeteg zene van, amit kedvelek, de azon kívül, hogy tudom a tagok nevét fingom nincs semmiről. Engem nem izgat, hogy ki milyen, mit mondd és miért mondja. Hányok ettől a közszerepléstől , ami nem a zenéről szól.
Idézet
 
 
+7 #7 pumpika666 2013-04-24 20:15
Idézet - figyelj ide:
szerintem nem az, Vinnie egy segg es az is volt örökke, Phil-el is köcsög volt mindig es azt nyilatkozta h Phil azt gondolta h megalapitja a Down-t es ha nem sikerül nekik majd visszajöhet a Panterahoz, Down-nak pedig sikerült de a Pantera Phil nelkül annyi mind Judas Priest Halford nelkül.
ugyhogy ne okoskodj....

phil nélkül nincs pantera, de hogy halfi nélkül ne lenne judas? meg lehet nézni a ripper-es videjókat a tecsőn, ordít a különbség ripper javára!!!
na de ez panterás cikk, úgyhogy erről meg aza véleményem, hogy el kéne felejtenei már egymást, úgysem lesz reunion, bár jó lenne zakk-kel például...
a kakát meg tartsák magukban ne dobálják, tizenpár éve nincs olyan, hogy pantera...
Idézet
 
 
-15 #6 figyelj ide 2013-04-24 20:02
kuss
Idézet
 
 
+19 #5 Dead again 2013-04-24 16:08
Ezek a mindenféle nyilatkozatok, sárdobálások annyira . . . kiábrándítóak. Dimebag forog a sírjában . . . egyébként én meg Rex szavára nem adok semmit, mert mindig egy sunyi alak volt szerintem. A zenekarait úgy váltogatta, mint a zoknikat. Neki is nagy része volt abban, hogy szétmenjen a Pantera, aztán az utána levő, nagy hő zenekarból, a Down-ból is kilépett (igaz, félig kitették, ugye), aztán ott volt az Arms of the sun zenekara, arról is az ment, hogy mennyire az ő zenéje, meg ottmarad, erre még az első lemez megjelenése előtt (a lemez azért megjelent) otthagyta őket is. Szóval vicces dolgok ezek egy olyan embertől, akiben nincs egy csepp lojalitás, és csak arra megy, amerre a legjobb neki.
Lényeg a lényeg, faszba az ilyen médiás orrtúrásokkal, szóljon a zene, a Pantera, a Down, és társai! \m/
Idézet
 
 
+5 #4 Norbi 2013-04-24 14:00
"ugyhogy ne okoskodj...."Te ki a fa...hoz beszélsz gyász.
Idézet
 
 
+7 #3 tschaby 2013-04-24 13:24
Ahogy olvasom, Rexnek bassza a csőrét, hogy nem tud pénzt keresni a Panterával Vinnie miatt, ezért ezzel a 'könyvvel' próbál keresni. Hogy őt idézzem: szánalmas...
Idézet
 
 
-7 #2 figyelj ide 2013-04-24 12:57
szerintem nem az, Vinnie egy segg es az is volt örökke, Phil-el is köcsög volt mindig es azt nyilatkozta h Phil azt gondolta h megalapitja a Down-t es ha nem sikerül nekik majd visszajöhet a Panterahoz, Down-nak pedig sikerült de a Pantera Phil nelkül annyi mind Judas Priest Halford nelkül.
ugyhogy ne okoskodj....
Idézet
 
 
+11 #1 Norbi 2013-04-24 12:39
Szerintem gusztustalan dolog ilyet leírni a másikról.Még akkor is,ha igaz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.