Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha szeretted az első lemezt, ez totálisan ki fog ütni!”

Rex Brown az utóbbi hetekben elsősorban önéletrajzi könyve kapcsán került a média reflektorfényébe, de a basszusgitárost szerencsére nem kizárólag a régi idők és a Pantera kapcsán kérdezgetik az aktuális interjúkban. Rex így egy friss beszélgetésben azt is elárulhatta, hogy már egész jól állnak a kettes Kill Devil Hill lemez munkálatai.

A Kill Devil Hillben Jason „Dewey” Bragg énekes és Mark Zavon gitáros játszik együtt az egykori Pantera és Down basszerrel, illetve a Black Sabbath és a DIO volt dobosával, Vinny Appice-vel. „Kilenc dalunkban már teljesen fent van a basszus és a dob, és nem tudom pontosan, hány nótában a gitár is”, mondta Rex a NoTreble-nek adott interjújában. „És nagyjából a felükben már az ének is elkészült. Eléggé tempósan dolgozunk, mert a producerünk, Jeff Pilson olyan elfoglalt, amennyire csak lehet. Szóval haladunk, és a zene baromi jó. Ez az album sokkal inkább közös munkában készül, mint az első, úgy, hogy tisztában vagyunk egymás erősségeivel. De már azelőtt is rengeteg dalszerkezet a helyén volt, hogy beléptem volna a bandába, én is csak hozzátettem a saját fűszeremet… Áthangszereltem pár dolgot, megváltoztattunk pár elemet a preprodukciós szakaszban Vinny Appice-vel, és így tovább… Most sok időt töltök Mark Zavonnal a riffek kidolgozásával, aztán az egészet odavisszük majd Vinnynek, hogy ő is beletegye magát. Ebben a szakaszban akár teljesen át is változhatnak a nóták, ha azt mondja, hogy akkor itt most tegyünk bele valami mást. Szóval sokkal inkább együttes munka folyik most, mint legutóbb. Akkor is mindenki hozzájárult a dalokhoz, de most tényleg minden közösen csinálunk. Ha az elsőt szeretted, ez totálisan ki fog ütni. A dallamok egyszerűen őrületesek!”

Rex az interjúban elmondta: a szóban forgó kilenc mellett neki még három dalötlete van, akárcsak Zavonnak, és a második anyag még az elsőre jellemző súlyosság megőrzése mellett is változatosabb lesz. A megjelenés dátuma ugyanakkor egyelőre még kérdéses, reálisan valószínűleg az év második felében érdemes gondolkodni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.