Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Videón üzent a magyar rajongóknak a Lizzy Borden

Már csak pár nap, és végre Budapestre érkezik az amerikai Lizzy Borden zenekar, hogy bepótoljon egy olyan koncertet, amelyre a legnagyobb rajongók bizony évtizedek óta várnak. A november 30-án, a budapesti Rocktogon klubban fellépő csapat a napokban egy személyre szabott videóüzenetet is készített a magyarországi rajongóknak.

„Helló srácok, ez itt a Lizzy Borden, és november 30-án érkezünk Budapestre, a Rocktogonba! Őrülten jó hangulatú bulira készüljetek, igazi amerikai metal Los Angelesből sok művérrel. Épp most jöttünk le a színpadról, nagy balhét csaptunk itt is, és hamarosan életünkben először Budapestre is megérkezünk. Már alig várjuk!"

Bár a Lizzy Borden csak nemrég érkezett meg a tengeren túlról Európába, külön időt szenteltek annak, hogy üzenjenek a budapesti rajongótábornak – az exkluzív üzenetet itt nézhetjük meg.

Elég sűrű Lizzyék programja mostanság: egy hete Mexikóban játszottak a Megadeth oldalán, 25-én Németországban a Saxon és a Lordi mellett koncerteztek, december közepéig pedig Helsinkitől Athénig bejárják Európát.

Budapestre tehát most szerdán, november 30-án kerül sor. Lizzyék és az este hazai fellépője, a Twister mindenkit vár este hét órára a Rocktogonba, hogy felelevenítsük az összes régi slágert egy fergeteges buli keretében!

A Hammer Concerts bemutatja:
Lizzy Bordens Death takes a holiday tour 2011
2011. november 30., szerda 19 óra
Budapest, Rocktogon (VI. ker, Mozsár utca 9.)
Lizzy Borden
Twister

Belépő: 3999 Ft

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.