Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Velvet Revolver: Weiland visszatérésről beszél, Slash nem tud róla

Lassan már a vicc sem elég érzékletes szó ahhoz, hogy lefesse, mi zajlik a régóta tetszhalott Velvet Revolver háza táján. Scott Weiland énekes, aki nemrég megpendítette, hogy visszamenne a bandába, egy rádióinterjúban most konkrétan bejelentette, hogy a reunion megtörtént, minderről azonban Slash saját állítása szerint például nem is tud.

„Mindannyian felnőttünk”, magyarázta állítólagos visszatérését az ABC News Radiónak Weiland. „Képesek vagyunk félretenni az egóinkat, a nézeteltéréseket és a régi konfliktusokat, ami tök jó. Adtak nekem pár új dalvázlatot, és a jövő héten már össze is jövök majd Dave-vel (Dave Kushner gitáros) és Duff-fal (Duff McKagan basszusgitáros) nótákat írni.” A Stone Temple Pilots énekese mindehhez azt is hozzátette, hogy a banda még az év vége előtt rövid turnéra indul. „Slash megjelenteti a szólólemezét, turnéra indul vele, aztán nyár végén, ősz elején néhány Velvet Revolver show következik”, fogalmazott Scott.

Mindebben csak az a pikáns, hogy maga Slash állítólag nem is tud az állítólagos visszarendeződésről, nélküle pedig igen nehezen képzelhető el bármiféle komoly aktivitás a Velvet Revolver háza táján. „Egyáltalán nem tervezek visszatérni a Velvet Revolver ügyeihez”, mondta a gitáros a minneapolisi 93X rádiónak. „Egész évben turnézom… Felhívom majd Duffot, hogy megkérdezzem tőle, mi ez az egész, de komoly kétségeim vannak a Scott által elmondottakat illetően… Nem szeretnénk visszafelé haladni.”

Hogy valóban kavarnak-e a háttérben, vagy mindez csak reklámhype a Velvet Revolver május 25-én megjelenő, Let It Roll – Live In Germany DVD-jének megjelenése alkalmából, bizonyára hamarosan kiderül (vagy nem…). A csapat mindenesetre január 12-én, a filmzeneszerző John O'Brien emlékére rendezett gálán mintegy három és fél éves szünet után ismét színpadra állt, ám akkor úgy tűnt, mindez semmit sem jelent a folytatást illetően. A Los Angeles-i bulin a csapat három saját dal (Sucker Train Blues, She Builds Quick Machines, Slither) mellett a Pink Floyd Wish You Were Here-jének feldolgozását játszotta el.

Slash május 21-én adja ki új lemezét, a Myles Kennedy által felénekelt Apocalyptic Love-ot, Weiland pedig nyáron ismét a Stone Temple Pilotsszal turnézik majd az Egyesült Államokban. A zenekar a koncerteken teljes egészében eljátssza majd idén húsz éve kiadott klasszikus bemutatkozó anyagát, a Core-t.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.