Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Velvet Revolver: semmi sem kezdődött újra január 12-én

Január 12-én a filmzeneszerző John O'Brien emlékére rendezett gálán ismét színpadra állt a Velvet Revolver eredeti ötösfogata Scott Weilanddel a mikrofonnál, ám ebből felesleges következtetéseket levonni a jövőre nézve: Matt Sorum dobos szavaiból ítélve a banda épp olyan tetszhalott, mint az utóbbi években bármikor.

„Jó volt, haver", mondta a koncertről Matt egy kaliforniai rádióállomásnak. „Régóta nem játszottunk együtt... Volt egy pár nótás beállásunk, kábé három dallal, de jól éreztük magunkat ismét együtt a színpadon. Olyan ez, mint a biciklizés... Mindannyian élveztük a dolgot, és kerestünk is némi pénzt egy nagyon szomorú helyzetben, hiszen John O'Brien egy várandós feleséget és egy másik gyermeket hagyott itt. Scott pedig nagyon kedves volt velem."

Ami a jövőt illeti, Sorum természetesen semmi konkrétumot nem mondott. „Meglátjuk, mit hoz a jövő. Slash körülbelül egy egész újabb évig elfoglalt a szólólemezével, így aztán őszintén szólva nem tudom, haladunk-e bármivel is előre. Nem beszéltünk róla, nem tudom, és nem is tudok mit mondani erről. Mivel nem került szóba a folytatás, nem is akarom latolgatni az esélyeket."

A január 12-ei Los Angeles-i bulin a banda három saját dal (Sucker Train Blues, She Builds Quick Machines, Slither) mellett a Pink Floyd Wish You Were Here-jének feldolgozását játszotta el.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.