Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végül mégis leadta a Hatriot mikrofonját Zetro Souza

0719hatriotNoha eredetileg arról volt szó, hogy Zetro Souza az Exodusba történt visszatérése mellett is viszi tovább a fiaival közösen alapított Hatriotöt, végül természetesen nem ez lett a dolgok kifutása: az énekes végül leadta a saját csapatot, ahol innentől fogva egyik fia, a basszer Cody énekel majd.

Két lemezt is készített a Hatriottel Steve „Zetro" Souza énekes, mielőtt tavaly visszatért volna az Exodus soraiba, és ugyan az első elképzelések szerint ugyanúgy két zenekarral akart nyomulni, mint kollégája, Gary Holt, a zenekar a napokban bejelentette: a frontember a továbbiakban nem vesz részt a munkában. „Zetro teljes erőbedobással tért vissza az Exodusba, és arról volt szó, hogy közben a Hatriotben is marad", áll a csapat nyilatkozatában. „Amikor ezt mondtuk, komolyan is gondolta mindenki, ám annak fényében, mekkorát szólt a visszatérése az Exodusba, milyen sikeres lett a közösen kiadott lemez, és hogy milyen pörgés uralkodik most körülöttük, bonyolulttá vált számára, hogy mindkét zenekart egyszerre vigye tovább. Végül arra a döntésre jutottunk, hogy nem keresünk új énekest, hanem ehelyett Zetro fia, Cody énekel majd a bandában a basszusgitározás mellett, akinek nagyon hasonló hangja van, mint az apjának. Zetro pedig továbbra is a Hatriot-tábor része marad, segít nekünk az aktuális tevékenységeinkben, szövegeket ír, és felügyeli is a bandát."

Ennek megfelelően a csapat már készülő hármas albumán Cody énekel majd, és az eredetileg a tavalyi Dawn Of The New Centurian lemezen szerepelt From My Cold Dead Hands már meg is hallgatható az ő énekével. Mint tudott, a bandában Cody mellett Zetro másik fia, a dobos Nick is érdekelt.

Az Exodus júniusi bécsi koncertjéről itt olvashatsz.

From My Cold Dead Hands feat. Bass/Vox CODY SOUZA Let's HEAR it?? OPINIONS?

Posted by Hatriot on 2015. július 14.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.