Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Van Halen: Eddie-nél sürgősségi beavatkozásra volt szükség

Idén már minden bizonnyal nem lesznek Van Halen koncertek, miután Eddie Van Halennél sürgősségi beavatkozásra volt szükség úgynevezett vastagbél-divertikulumok miatt. A gitáros gyógyulási ideje legalább négy hónap, így a zenekar máris lemondta a novemberi japán turnét.

Eddie Van Halen sürgősségi műtéten esett át az elmúlt napokban vastagbél-divertikulumok miatt. További beavatkozásokra nincs szükség, a gitáros állapota javul, és négy-hat hónapon belül várhatóan teljesen felgyógyul, ám emiatt a zenekar novemberi japán turnéját el kellett halasztani a jövő évre. A divertikulumok kitüremkedések a bélrendszerben, amelyek elsősorban a rostszegény táplálkozás miatt alakulnak ki, de hatvan éves kor felett ettől függetlenül is igen gyakoriak. A probléma komoly fájdalmakkal járhat, és kezeletlenség esetén további súlyos szövődményekhez vezethet.

A Van Halen februárban tizennégy év szünet után adta ki A Different Kind Of Truth című új lemezét, amely a Billboard-lista második helyén startolt, és megjelenését rendkívül sikeres amerikai turné is követte, ez azonban – kimerültségre hivatkozva – a közepén szintén félbeszakadt. A csapat köreiből ugyanakkor cáfolták, hogy az igazi ok a két Van Halen fivér és David Lee Roth énekes kiújult ellenségeskedése lenne.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.