Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utolsó nagylemezén dolgozik a Cadaveres

Megjelent a Cadaveres Ezzel még tartozom című minialbuma. A csapat emellett dolgozik egy új nagylemezen is, amely jelen állás szerint az utolsó lesz tőlük a sorban.

1219cadaveres

Az idei év koncertek szempontjából eseménytelennek számított a Cadaveres zenekar számára is az ismert okok miatt. A tavaszi szünetet kihasználva a összerakták és kiadták a régóta tervezett és formálódott rap-metal fúziós anyagukat. A hatszámos EP Ezzel még tartozom címmel jelent meg, rengeteg közreműködővel: StreetRoyal, Bogyó (Beerzebub), Riddler, Besnyő Gabi (Nova Prospect), Lucsányi Milán (Omega Diatribe), ifj. Budavári Zoltán (Don Gatto) és Gabó Ádi (ex-Cadaveres) egyaránt felbukkan a dalokban.

A nyári bulik utáni csendben elkezdődtek a hatodik Cadaveres-nagylemez felvételei. „Az énekeket Nóniusz Gábor vezetésével rögzítettük (Bresaola Studios), a dobfelvételek és a végső keverés január közepén a No Silence-ben történik majd Simon Istvánnal. A tízszámos lemezen helyet kap új köntösben a tavalyi kislemezünk, a Sig(n)s két nótája, a Ghost Riders és a #13 is”, mondják. „Az anyag Ars Moriendi munkacím alatt fut, és nagy valószínűséggel a zenekar utolsó nagylemeze lesz, amit tavasszal tervezünk megjelentetni. A hétvégén két kliphez is forgattunk nyersanyagot Hajnal Ádám és Molnár Tomi irányításával, év elejét láthatjátok is majd mit alkottunk közösen.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 kornel 2020-12-19 20:20
A mára eléggé megfáradt modern metalos őrlő riffes-üvöltős-dallamos ének összetevőkből a Cadaveres egészen egyedülálló módon csinál lemezről lemezre vmi plusz érzékkel olyan zenét,ami a legkevésbé se hat elcsépeltnek és folyamatosan hallgattatja magát.Anno a Demoralizer is eléggé beakadt,de az egy tecső-s podcast hatására előkerült The Fifth House-tól is koppant az állam.Akárcsak a cdt-s Versus-től,ami a maga idejében kimaradt,most meg annyit pörög,mint régóta nem sok minden.Kár,hogy a cd beszerezhetetle n.Szóval le a kalappal.Körmi méltán lehet büszke az életműre.
Idézet
 
 
#2 White Sunday 2020-12-19 20:06
A teknősbékákkal kiegészülve egész jó utódzenekart tudnék elképzelni :D
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2020-12-19 20:02
Szomorú,hogy utolsó album,de nem értem...Ha jól tudom,koncertez ni még fognak a jövőben.Honnét tudják,hogy mondjuk 3 év múlva nem áll össze annyi ötlet,hogy az albummá érjen?...A Mindstream albumuk10/10
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.