Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Undorító, hogy egyesek a pletykaoldalak főcímeibe akarnak bekerülni Wayne halála révén”

1106teraWayne Static felesége szerint férje hétvégi váratlan halálát nem drogtúladagolás okozta. Tera Wray sajtóközleményében kikelt azon zenészek ellen is, akik a tragédia örvén csak maguknak akartak kicsikarni némi extra nyilvánosságot.

„Ma van a férjem születésnapja, és ahelyett, hogy a 49. életéve betöltését ünnepelnénk, rövid 48 évét gyászoljuk”, írta nyilatkozatában Tera Wray. „Felfigyeltem rá, hogy sokaknak vannak kérdései és véleményei a férjem halálának okáról, így szükségesnek láttam reagálni is ezekre. Wayne nem kábítószerezett. Ha bármivel is élt, hát az az alkohol volt, és nem adagolta túl magát. Leghamarabb ezen a hétvégén kerülhet sor a halottkém vizsgálatára, de bizonyos tesztek miatt akár fél évbe is beletelhet, mire kiállítják a végleges halotti bizonyítványt.”

Az egykori felkapott pornós Tera persze nem tagadja, hogy mind Static, mind ő is rendesen pusztították a szervezetüket korábban. „Mindenki tisztában van vele, hogy Wayne is és én is számos kábítószerrel és alkohollal éltünk a múltban. Biztos vagyok benne, hogy ez nyomot hagyott a testén, a szívén és a lelkén is. Épp a turnéra csomagoltunk, és már aznap este el akartunk utazni, de mivel Halloween volt, úgy döntöttünk, majd inkább reggel indulunk útnak az állatainkkal együtt. Most azt kívánom, bárcsak elutaztunk volna este, mert akkor talán rosszul lesz, és eljutunk egy kórházig. De ez már sosem fog kiderülni. Mindenesetre érzéketlenségnek tartom a családjainkra és magamra nézve is, ha valaki mindenféle negatív dolgot posztolgat a történtek kapcsán. Undorító, hogy Wayne zenészkollégái is kommentárokat tettek közzé rólunk, miközben nem részei a mindennapi életünknek, illetve a turnézást és a zenélést leszámítva nem is igazán ismernek minket: egyszerűen csak a pletykaoldalak főcímeibe akartak bekerülni. Wayne jó ember volt, és elment – egyelőre ennyit tudunk. Mutassatok némi tiszteletet iránta és az emléke iránt. Viszont köszönünk minden kedves, pozitív és támogató üzenetet ezekben a szörnyű időkben – biztos vagyok benne, hogy ti is hiányoztok Wayne-nek!”

1106staticTera közleményében elsősorban valószínűleg Jacoby Shaddix utóbb törölt instagramos bejegyzésére utalt, amelyben a Papa Roach énekese egyértelműen azt írta, hogy Static túllőtte magát. Ugyanakkor nem egyértelmű, hogy Wray vajon célzott-e Wayne volt zenésztársaira, Tony Campos basszerre, illetve Koichi Fukuda gitárosra is. Ők ugyanis mindketten közzétettek egy nyilatkozatot volt kollégájuk halála kapcsán, és kifejezték együttérzésüket Static szülei, illetve testvérei irányába, ám látványosan nem említették meg Terát. „Még mindig próbálom megemészteni azt a szomorú tényt, hogy elvesztettem régi kedves barátomat, Wayne Richard Wellst”, írta Fukuda két nappal Static halála után. „Különleges, nagyon kivételes ember volt, egyszersmind roppant tehetséges, kerek elképzelésekkel rendelkező előadó is. Emberileg pedig okos, kedves, másokkal törődő, finom modorú úriember. Nagyon szerettem azt a bizonyos sötét, harapós és éles humorérzékét is. Nagyszerű időket töltöttünk együtt, meg persze kemény szakaszokat is családként vészeltünk át. Nagyon szomorú és dühös vagyok miatta, hogy már soha nem lesz alkalmam kibékülni vele. Azt gondoltam, csakis időre van szükségünk ahhoz, hogy mind rádöbbenjünk: valami nagyon különlegeset alkottunk együtt. Türelmesen vártam kedves régi barátom, Wayne visszatérésére, és reménykedtem benne, hogy egy napon ismét közösen zenélhetünk majd: egy helyiségben, mosolyogva, olyan jól elütve az időt, mint azelőtt. Örökre hiányozni fog nekem az a speciális összhang, ami négyünk között érvényesült. A szívem szakad meg a szüleiért, a bátyjáért és a nővéreiért, hiszen a legkedvesebb emberek közé tartoznak, akiket ismerek. Nyugodj békében, Wayne, köszönök mindent. Nagyon sok embernek fogsz hiányozni, köztük nekem is.”

Wayne 2008-ban vette feleségül Tera Wrayt. A Static-X magja nem sokkal ezt követően, 2010-ben robbant szét.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 cápaidomár 2014-11-07 01:24
Iszonyú lehet az, amikor két, három, akárhány egykori jó barát az összeveszést követően már soha sem tud egymással leülni és átbeszélni a dolgot az egyikük váratlan halála miatt... És akkor marad a bűntudatban őrlődés, a borzasztó káosz a fejekben.

Tera egy újabb Yoko Ono lenne?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.