Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindannyian vissza akartuk kapni a régi barátunkat, de ez már sosem történhet meg”

1103waynetonyCáfolta Wayne Static sajtósa azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a Static-X volt frontemberének váratlan halálát drogtúladagolás okozta volna. Wayne volt zenésztársa, a vele évek óta igen rossz viszonyban lévő Tony Campos is megrendült, ám az ő nyilatkozatából mondjuk nem éppen a cáfolatban álló információkra lehet következtetni...

Közleményben cáfolta Wayne Static sajtósa, hogy a Static-X ex-frontemberének halálát kábítószerek okozták volna. Mint a nyilatkozatban áll, Wayne és felesége, a pornóiparból ismert Tera Wray 2009 óta nem élt kemény drogokkal, és Static 2011-es szólólemeze, a Pighammer többek között éppen erről szólt: Wayne reménykedett benne, hogy az album segítségével mások is lejöhetnek a cuccról. A zenész és felesége korán fel akart kelni november 1-jén reggel, ám végül már csak Tera ébredt fel, Static álmában elhunyt. További információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

A metalszakmát sokkolta Wayne hirtelen halála. Megrendült közleményt adott ki Static volt zenésztársa, Tony Campos basszusgitáros is, akivel annak idején ketten működtették a Static-X-et – Tony volt az, aki miatt a Wayne által eredeti tagok nélkül összehozott új bandának le kellett állnia, mivel a basszer nehezményezte a névhasználatot. „Nehezen találom a megfelelő szavakat ahhoz, hogy kifejezzem, mit érzek most, és már arra is hosszasan kellett készülődnöm, hogy egyáltalán megpróbáljak írni valamit", áll Campos nyilatkozatában. „Tizenöt éve ismertem Wayne-t. Az együtt töltött időnk közül néhány szakasz életem legjobb periódusai közé tartozott. Jó barátomnak tartottam. Szomorú, hogy a barátságunk véget ért, de még szomorúbb, hogy nem tudtuk elrendezni a nézeteltéréseinket. És ugyan az utóbbi öt évben már nem voltunk jóban, még mindig kapaszkodtam annak halvány reményébe, hogy egyszer visszatér az én régi barátom. Olyanok voltunk, mint egy család: Koichi Fukuda, Nick Oshiro, Erik Fincher, Bruce Reiter, Brandon Webster, Dinkus Maximus, Royal Jensen. Mindannyian vissza akartuk kapni a régi barátunkat. Sajnos ez már sosem történhet meg. Szörnyen sajnálom a szüleit és a testvéreit, még csak bele sem tudok gondolni, min mehetnek most keresztül, lélekben velük vagyok. Most már csak annyit tehetünk, hogy a közösen eltöltött jó időkre emlékezünk. Nyugodj békében, Wayne."

Wayne november 4-én lett volna 49 éves.

 

Hozzászólások 

 
#5 cápaidomár 2014-11-06 03:31
A heroinnál van olyan, hogy hiába áll le a használó, a cucc már annyira beleépült a szervezetébe (a hernyó hormonális szinten változtatja meg az embert), hogy hiába állnak le vele, a szervezet már nem tud visszaállni a "rendes kerékvágásba", s akár évekkel később minden további nélkül elhalálozik az egykori használó. Ha kokainozott, akkor agyvérzés, vagy infarktus - bár ahhoz folyamatosan kell nyomatni. Lehet még mondjuk tüdő, vagy agyi érembólia. Én személy szerint erre voksolnék. Esetleg gyógyszerek mellékhatásai, ha többfélét vett be. Altatók...
Nem, egy ilyen szintű érelmeszesedés egy éjszaka alatt nem alakulhat ki.

Csak találgatni lehet.
Idővel gondolom majd kiderül.
Idézet
 
 
+1 #4 Abracadabra 2014-11-03 19:31
Én egyből a feleségére gondoltam, amikor meghallottam a hírt tegnap. :-(
Idézet
 
 
+11 #3 Draveczki-Ury Ádám 2014-11-03 13:50
Idézet - TelekiPál:
"A zenész és felesége korán fel akart kelni november 1-jén reggel, ám ez végül már csak Terának jött össze" - bocs, de ezt a mondatot nem lehetett volna úgy megfogalmazni, hogy ne áradjon belőle a feketehumor? :)

Jézusom, ez így visszaolvasva tényleg gáz, pedig csak sima pongyolaságról volt szó, javítottam!
Idézet
 
 
+3 #2 TelekiPál 2014-11-03 13:17
"A zenész és felesége korán fel akart kelni november 1-jén reggel, ám ez végül már csak Terának jött össze" - bocs, de ezt a mondatot nem lehetett volna úgy megfogalmazni, hogy ne áradjon belőle a feketehumor? :)
Idézet
 
 
+5 #1 Venomádi 2014-11-03 12:38
Szomorúan olvastam ezt a hírt tegnap, és az is furcsa volt hogy sokan kapcsolódtak valahogy a zenekarhoz. De sajnos valóban előfordulhat hogy nem drog nyirta ki, vagy legalábbis indirekt kinyírhatta. Az utóbbi egy évben 2 olyan ember is íly módon halt meg a környezetemben, az egyik még nagyon közel is állt hozzám, szinte semmi meglepő nincs ebben sajnos, egy közönséges infarktus, vagy valamelyik válfaja. Itt meg csak arra tudok tippelni hogy érfalak elmeszesednek, ez egy éjjel alatt nem tud kialakulni szerintem, de ha igen akkor ijesztő. Viszont azt kell hogy mondjam ez a "legszebb" ahogy az ember elmehet innen, hirtelen és csöndben. Lehetett volna sokkal rosszabb is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.