Shock!

július 06.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újból elvonókúrára kényszerült Steven Tyler

Karrierje során nem először, de ismét elvonóra ment Steven Tyler. Az Aerosmith 74 éves énekesét ezúttal a fájdalomcsillapítókról kell lehozniuk a szakembereknek.

0525tyler

Lemondta nyári Las Vegas-i rezidenciakoncertjeit az Aerosmith, mivel Steven Tyler énekes jelenlegi egészségi állapota nem teszi lehetővé a fellépéseket. „Mint sokan tudjátok, szeretett testvérünk, Steven sok éve dolgozik, hogy józan maradjon – írta azenekar. – Miután a koncertekre készülve átesett egy lábműtéten, és mivel a folyamat során szükséges volt kezelnie a fájdalmakat, nemrég visszacsúszott. Ezek után önként bejelentkezett egy programba, hogy egészségére és felépülésére koncentrálhasson."

Steven Tylernek nem ez az első rehabja. A frontembernek a '70-es és a '80-as években jellemzően a kokainnal, majd a heroinnal gyűlt meg a baja, de az évtizedek során akadtak komoly alkoholproblémái is, az elmúlt időszakban pedig jellemzően a fájdalomcsillapítókra hajlamos ráállni, utóbbiak miatt is volt már elvonón.

A csapat a mostani tervek szerint a szeptemberre leszervezett vegasi bulikat már megtartja, de biztosra természetesen semmit sem lehet venni náluk.

 

Hozzászólások 

 
#1 Metál Mókus 2022-05-25 05:49
De ha nem szedi, akkor fájni fog neki... :(

(GYK: Vicc volt :) )
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.